Krishtlindjet Pasohen me një 6 Janar të Pahasur Kurrë më Parë në SHBA!

Krishtlindje të Bekuar dhe mbarësi për të gjithë!

Data 6 janar 2021, pritet të jetë një nga ditët më të nxehta në Kongresin amerikan dhe në Washington pritet të organizohet protesta më e madhe e parë ndonjëherë!

Nuk mund të tërhiqet i vjedhur! Kurrësesi!

Duhet të kapet hajduti i identifikuar!

#We_thePeople

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Lëvizje e Papritur e Pentagonit, Pengon Tranzicion e Pushteteve dhe Kontaktet me Grupin e Biden!

Next Story

Një Vit të Bekur Ju Uroj, me Disa Fjalë nga Shën Paisios!

Latest from Info