Zv.Presidentja e Amerikës e Dha Stigmën Publikisht – U Betua mbi “Portofol” e Veshur në Mavi!

/

Gjatë ceremonisë së inagurimit, Presidenti dhe Zv.Presidenti betohen duke vendosur dorën mbi Bibël.

Gjatë betimit të zv.Presidentes Harris, dora e saj nuk u vendos mbi Bibël, pasi mbi Biblën ku betohen të gjithë presidentët e SHBA-ve ishte vendosur një objekt tjetër, mbi të cilin dhe mbështeti dorën për betim, zv.Presidentja.

Mbi portofol u betua aktivistja Harris? Apo mos është ndonjë libër i tipit “Great Reset” apo “Satan Church” mbi të cilin vendosi dorën numri dy (provizor) i Amerikës?

Filluan sazet!

Dhe padyshim e veshur në mavi, në ngjyrën e Revolucionit – #PurpleRevolution. Në të njëjtat ngjyra ishte veshur në ceremoni edhe Hillary Clinton! Japin mesazhe të forta dhe duhen ndjekur me vëmendje!

Hillary Clinton arrives in 'hideous' purple pantsuit for Biden inauguration,  Internet says she 'needs a new stylist' | MEAWW

1 Comment

  1. Nje bibel ishte e Regina Shelton qe Kamala Harris e konsideron si nje nene te dyte dhe nje e juristes Thurgood Marshal.
    Ngjyra e veshjes se Harris ishe ne nder te Shirley Anita St. Hill Chisholm, gruaja e pare afro-amerikane qe kandidoi ne presidence.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

LSI Korçë: 21 janari dhe Lëvizja që Bllokun nga Dora s'e Heq, ç'më Ngacmuan Sot, Kujtesën për Dreq!

Next Story

Larry King, Legjenda e CNN Talk-Show, Ndërroi Jetë në Moshën 87 Vjeç!

Latest from Info