Larry King, Legjenda e CNN Talk-Show, Ndërroi Jetë në Moshën 87 Vjeç!

Larry King, djaloshi i Brooklyn që u bë Host-i apo Talk Show Man më i famshëm, ndërroi jetë, sot e shtunë, 23 janar!

Larry King ishte shtruar në spital me Covid-19. Ndërroi jetë para pak në “Cedars-Sinai Medical Center” në Los Angeles.

Për 63 vite në platformat radio, televizion dhe media dixhitale, Larry ka bërë mijëra intervista, ka marrë shumë çmime brenda vendit dhe në nivel global, një individ unik, me një talent të pashtershëm.

Për më shumë se 5 dekada në radio dhe televizion, gjysmën e viteve të punës së tij i shpenzoi në CNN me programin e tij “Larry King Live”, nga ku kaluan, të paktën një herë, të gjitha figurat më të shquara dhe më famoze të Amerikës dhe botës, por edhe të panjohur, për t’i dhënë një intervistë dhe nNë intervistat e tij ka trajtuar më shumë se 60 mijë tema/çështje.

R.I.P. Larry!

2 Comments

 1. u Hapët,

  We’d like to let you know that we have listed  u Hapët on  DIRECTORIA directory (for free).

  This is an excerpt of the listing:

  “Një vend me kaq shumë nacionalistë:* por që të gjithë të korruptuar e RRJEPIN, e VJEDHIN, e NDUKIN;* por që të gjithë të papërgjegjshëm e NDOTIN dhe e kanë ZHYTUR …”

  You can take a look at the full listing  here: — https://d-hub.cc/u-hapet

  If you want to remove it click here: https://d-hub.cc/remove?ppc=ZmhVdmsxUk1WQT09

  If you want to  make any changes, please, “claim your listing”  by clicking on widget on the right sidebar of your listing.

  Thanks.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Zv.Presidentja e Amerikës e Dha Stigmën Publikisht - U Betua mbi "Portofol" e Veshur në Mavi!

Next Story

Gates: "Të Gjejmë Mënyra Kontrolli të Sjelljeve të Atyre që Janë Kundër 'lockdown'-it, Vaksinës etj."

Latest from Info