Teksas: Prokurori i Përgjithshëm Dërgon në Gjykatë Mbështetësit e Përdorimit të Maskës – “Do të Përballen me Ligjin!”

Prokurori i Përgjithshëm i Teksasit Ken Paxton paditi mbështetësit e përdorimit të maskës, pas mosbindjes së tyre për të zbatuar ligjin e Shtetit që ka rrëzuar tezën e përdorimit të maskës, sipas njoftimit të vetë Prokurorit të Përgjithshëm.

Teksasi ka vendosur për ndalimin e përdorimit të detyrueshëm të maskës në institucione publike dhe në të gjitha mjediset e tjera publike, përkrah heqjes së çdo kufizimi në orar dhe në shërbim, për sipërmarrjet.

Ndërkohë, Këshilli Bashkiak në Ostin, në kryeqytetin e shtetit, votoi që të vazhdojë të jetë i detyrueshëm përdorimi i maskës.

Tashmë anëtarët e Këshillit Bashkiak gjenden në përballje me ligjin.

“I thashë Kruet të Bashkisë dhe Këshillit Bashkiak të Ostin që të disiplinohen menjëherë dhe t’i binden ligjit të shtetit lidhur me mospërdorimin e maskës.

Nuk më përfillën. Pra, edhe për njëherë tjetër po u them se do i çoj në gjykatë për moszbatim ligji, apo kundërshtim të tij”, tha prokuri i përgjithshëm mes një statusi në Twitter.

Shumë kompani zinxhir të shitjes me pakicë, super markete dhe restorante në Teksas kanë thënë se do të vazhdojnë të kërkojnë prej klientëve përdorimin e maskës.

Kjo është e drejta e tyre ka thënë Prokurori i Përgjithshëm, në një letër drejtuar kreut të Bashkisë Ostin dhe kryegjyqtarit të Bashkisë, mes së cilës u bëri me dije se përdorimi i maskës nuk është në juridiksionin dhe kompetencat e tyre, vendimin mes hartimit të ligjit për mospërdorimin e maskës e merr dhe e ka marrë shteti i Teksasit.

Teksasi është nga shtetet e para në SHBA që hapi ekonominë, pas valës së parë të pandemisë, që prej majit të vitit 2020.

1 Comment

 1. Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this…

  – Someone does a search and winds up at mast.al.

  – They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…”

  – And then they hit the back button and check out the other search results instead.

  – Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it.

  – There they go.

  This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace.

  But you CAN fix that.

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

  Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Strong stuff.

  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://talkwithwebtraffic.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebtraffic.com/unsubscribe.aspx?d=mast.al

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Mashtrimi, Profesioni i Kreut të PD - "Ushtarët" e Shkelur në Besë po Ngrehin Krye në Prag Zgjedhjesh!

Next Story

Covid-i - Njeriu i Bukës së Përditshme që ka për Qëllim Riprodhimin & Ata!

Latest from Info