“Juda” i Padukshëm!

Mashtruesin politik mund dhe duhet ta nxjerrin zbuluar, mund dhe duhet ta akuzojnë publikisht, skeptikët dhe të brumosurit me dije, guximtarët e shoqërisë, janë pikërisht këta që mund të ushtrojnë kritikë dhe gjykim në themel dhe të gjithanshëm. Ka patur shumë të tillë, por e kanë mbytur dhe asfiksuar zërin dhe logon e tyre shërbëtorët dhe rapsodët e oborrit politiko-partiak.

Kur këta flasin, atëherë populli i mashtruar shpërthen si vullkan, për të rrëmbyer mes llavës së urrejtjes mashtruesin politik dhe makinerinë satanike institucionale në funksion të tij. Sepse vetëm kështu mund të gjykohet dhe të ndëshkohet çdo politikan që zgjedh të politizohet si “Judë i padukshëm”.

I kryqëzuari padyshim është formacioni politik PD!

Rama arriti të ndajë PD-në në dy grupime teksa duke goditur Berishën mes vendimit të Bashës, shkarkoi Bashën.

E kemi thënë edhe në të shkuarën, Ramës nuk i duhet më një Bashë përballë, i duhet dikush tjetër, pasi populli është lodhur nga dueti Rama – Basha. Basha në krye të PD-së e mplak politikisht Ramën dhe ky e di fort mirë këtë.

Këto dy objektiva afatmesëm, përçarjen e PD-së dhe shkarkimin e Bashës, Rama me mbështetje edhe të aleatëve të tij ndërkombëtarë, i përmbushi me sukses!

Mbërriti dita e gjykimit!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

"I papërgjegjshëm" nëse nuk Vaksinohesh, por Përgjegjës për Efektet Anësore të Vaksinës - Mjekësia nuk Mban Përgjegjësi për Ty!

Next Story

Bashën që i Merrte 30% të Tenderave, Rama ja Hodhi "Ujkut" Berisha - Sa Mirë, Kështu Shpëtojnë Palët!

Latest from Opinione