Protestë në Selanik Kundër Masave Kufizuese të Qeverisë: të Vaksinuar dhe të Pavaksinuar së Bashku

Protestë e madhe kundër vaksinimit të detyrueshëm dhe masave kufizuese të qeverisë pritet të organizohet në orën 18:00, ora lokale, në qendër të Selanikut, përballë Lefko Pyrgos.

Sipas referimeve të organizatorëve të protestës: “Të vaksinuar dhe të pavaksinuar, të gjithë tashmë do të jenë së bashku në betejën për shëndetin real publik dhe lirinë e individit”.

Mjaft më me ndarje, divergjenca dhe shantazhe kundrejt të pavaksinuarve!

Të pavaksinuarit nuk janë banorë të dorës së dytë, as të një kategorie inferiore. Mjaft më me shantazhet e disa të vaksinuarve kundër të pavaksinuarve! Kurse qeveritë duhet të ndalin të tallen me të vaksinuarit, duke ju sugjeruar atyre tani dozë të 3-të dhe të 4-t.

Të gjithë së bashku sot, selanikasit në qendër të qytetit të tyre, përballë Lefro Pyrgos do t’i kundërvihen arbitraritetit dhe absurditetit qeverisës.

Shqiptarë të Selanikut, bashkojuni protestët!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Bashën e Kryqëzojmë në Anglisht, me Gjuhën e Etërve të ShBA-ve: "Due Process" & "Right to Assemble"!

Next Story

Gjithçka Gati për 'Lockdown': Presin Vendimin nga Berlini për Mbylljen

Latest from Info