Ndërroi Jetë Mbretëresha e Britanisë së Madhe

Para pak minutash ndërroi jetë Mbretëresha Elisabet, në Skoci, në moshën 96 vjeç. Në orët në vazhdim trupi do të çohet në Londër. Për 3 ditë do të bëhen homazhe dhe më pas ceremonia zyrtare mbretërore e varrimit.

UK, duhet të ndryshojnë monedhat, që mbajnë foton e Mbretëreshës.

UK, duhet të ndryshojnë Pullat Postare.

UK, duhet të ndryshojë edhe himbi i Britanisë së Madhe dhe një seri elementësh të tjerë të Mbretërisë.

Për momentin Çarli po quhet mbreti, por ende nuk ka vendim nëse do ta mbajë postin dhe nëse e mban, duhet të presim dhe të mësojmë nëse do ta ndryshojë apo jo emrin mbretëror.

Queen Elizabeth II: The SIX Guinness World Records held by the Queen |  Royal | News | Express.co.uk

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Zvicër: 3 Vite Burg Nëse Temperatura e Kaloriferit do të Jetë mbi 19°C!

Next Story

Ish-Kancelari Gjerman Gerhard Schröder: "Krimea është Ruse – Pikë!"

Latest from Info