Ja Cilët Janë Përgjegjësit e Krizës – Përgjigja e Putin Përballë Propagandës

Putin ka treguar se kush është realisht fajtori dhe përgjegjësi për krizën energjetike.

Presidenti rus Vladimir Putin i dha një përgjigje të drejtpërdrejtë propagandës perëndimore, se Rusia është përgjegjëse për krizën energjetike, duke folur për gazetarët nga Uzbekistani, ku u mbajt Samiti i Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait.

Vladimir Putin, theksoi se “Rusia nuk ka asnjë lidhje me krizën energjetike në Europë”.

Në të njëjtën kohë, Putin u zotua se Rusia do të përmbushë detyrimet e saj energjetike, përsa kohë që të hiqen sanksionet perëndimore kundër saj.

“Nëse doni gaz natyror në Europë, thjesht pezulloni sanksionet dhe Nord Stream 2 do të sjellë 55 miliardë metra kub gaz natyror shtesë në vit, përmes Detit Baltik në Gjermani”, tha presidenti rus, duke e bërë Perëndimin përgjegjës dhe duke bërë të qartë se cilët janë shkaktarët dhe fajtorët e krizës energjetike.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Shtohet Numri i Sportistëve që Vdesin pas Vaksinimit

Next Story

“Ukraine on Fire” - Dokumentar

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është