Shtohet Numri i Sportistëve që Vdesin pas Vaksinimit

/

Pas vaksinimit me COVID-19, të dhënat të trembin.

Shqetësuese janë të dhënat për vdekjet e papritura të sportistëve në periudhën 2021 dhe 2022. Sipas të dhënave statistikore 1.323 sportistë kaluan episode kardiake, prej të cilëve 900 vdiqën.

Lista e Sportistëve të Vdekur, nga janari 2021 dhe deri më 31 gusht 2022, shkakton realisht shok, teksa të gjithë ishin vaksinuar.

Siç përmendet edhe në faqen shkencore web goodsciencing.com nuk është fiziologjik ky numër vdekjes, sidomos për sportistë dhe akoma më shqetësues është fakti se vdesin me pushim zemra, atak kardiak, pa asnjë shenjë paralajmëruese.

Shumica e vdekjeve janë shkaktruar pak kohë pas vaksinimit, pasi kishin bërë të ashtuquajturën vaksinën “e shpëtimit”. Atak kardiak mund t’i ndodhë edhe një të pavaksinuari, por rritja galopante e numrit të vdekjeve të menjëherëshme të atyre që janë vaksinuar, ka çuar mjekët në konkluzionin se vaksina ka shkaktuar vdekjen, teksa me qindra raste janë të ngjashme mes tyre.

Të ashtuquajturit “profesionistë të shëndetit” që drejtojnë programet e vaksinimit kundër COVID-19 në të gjithë botën vazhdojnë të përsërisin se “vaksina është një vaksinë e zakonshme dhe është e sigurt dhe efektive”.

Në përgjigje të njoftimit të tyre, më poshtë është një listë shteruese, listë gjithnjë në rritje e sportistëve, kryesisht të rinj, që kanë përjetuar probleme serioze mjekësore dhe kardiake në periudhën 2021/2022, pasi kanë marrë një ose më shumë doza të vaksinës COVID-19.

Media nuk i raportoi këto raste dhe bën krim.

Kur numri i të vdekurve filloi të rritej vazhdimisht dhe në mënyrë alarmante pas vaksinimeve të para, të shumtë janë mjekët që folën dhe mbajtën e mbajnë qëndrim. Mediat ende nuk e mbulojnë këtë problematikë, të paktën në lajmet sportive nuk mund të anashkalojnë faktin që futbollistët rrëzohen në mes të lojës për shkak të arrestit të papritur kardiak. Shumë prej tyre vdesin, vdekjet kalojnë shkallën 50%.

Nuk mund dhe nuk duhet më të mbahet i fshehur ky informacion dhe këto statistika, si dhe njerëzit duhet të ndërgjegjësohen që të mos pranojnë vaksinimin e detyruar.

2 Comments

  1. Pse ndalohet autopsia për personat që vdesin nga Covid?
    Këta janë sportistë! Dmth të aftë nga shëndeti që mundëson edhe lodhjen në fushë.
    Kur një sportist kalon arestt kardiak,pse nuk i bëhet autopsia për të nxjerrë shkakun?
    I bie që edhe mjekët,janë “pjesë e lojës”…

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Prostitucioni: Profesion, Përzgjedhje e Lirë, Trysni e Brendshme apo...?

Next Story

Ja Cilët Janë Përgjegjësit e Krizës - Përgjigja e Putin Përballë Propagandës

Latest from Info

Shën Andoni i Madh

Asketi i krishterë i Egjiptit dhe themeluesi i jetës murgërore / asketike në Lindje. Kujtohet dhe