Francezët në Protestë – “Të Dalim nga NATO”

/

Mijëra qytetarë francezë protestuan në qendër të Parisit në një periudhë të thellë krize ekonomike dhe në prag të një Lufte të Tretë Botërore.

Protestuesit kërkonin mes slloganeve të tyre daljen e Francës nga NATO, duke kundërshtuar qëndrimet që po mban Qeveria franceze lidhur me luftën Rusi – Ukrainë.

Sot europianët po kuptojnë një herë e më shumë se politikat e vendeve të tyre nuk po mendojnë për popujt që përfaqësojnë, por janë bërë pjesë e një konstilacioni global me synime që nuk kanë në epiqendër qytetarin euriopian.

Protestuesit gjithashtu vunë në dukje se Franca po bëhet vegël e NATOs dhe po vë në rrezik jetën e qytetarëve francezë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Alarm nga Trump

Next Story

Ushtaraku Ukrainas & Shenja Naziste

Latest from Info