Raporti i Marco Polo Shkatërron Familjen Biden

630 faqe, 2020 shënime, 459 krime.

Raporti i Marco Polo mbi laptopin Biden është gjëja më tronditëse që është shkruar ndonjëherë për familjen e krimit Biden.

Kam lexuar “Laptop From Hell” të Miranda Devine dhe “Red-Handed” të Peter Schweizer, të cilët ishin fenomenalë, por Raporti i Marco Polo mbi laptopin Biden është gjëja më tronditëse që është shkruar ndonjëherë për familjen Biden. Asgjë tjetër nuk i afrohet, nuk i përngjan.

Laptopi Biden është “Kutia e Pandorës” së korrupsionit politik dhe Raporti i Marco Polo duhet të kërkohet të lexohet për çdo amerikan dhe kushdo tjetër.

Garrett Ziegler dhe ekipi i tij përdorin të gjitha dokumentet, e-mail-et, fotografitë dhe mesazhet me tekst në laptopin Hunter për të detajuar bashkëpunimin e e zellshëm të Familjes së Krimit Biden dhe operacionin e pastrimit të parave me rivalët më të mëdhenj të Amerikës.

Ky raport shkatërron Familjen e Krimit Biden dhe bombardon të gjithë në rrethin e tyre të brendshëm të korruptuar.

Ziegler, i cili ka punuar në Zyrën e Tregtisë dhe Politikave të Prodhimit në Shtëpinë e Bardhë gjatë Administratës Trump, i tha The Sun: “Qëllimi ynë numër një është të sigurojmë që republikanët të mos humbasin kohë. Hetimi është kryer. Gjithçka që kërkojmë është zbatimi i barabartë i ligjit. Deri më tani, kjo sagë ka qenë një nga shembujt më të mëdhenj të standardeve të dyfishta në historinë ligjore amerikane.

Njerëzit kanë shkuar në burg për dekada të tëra bazuar në politikat e vetë Joe Biden, për të bërë pikërisht atë që bëri Hunter. Ndërkohë Hunter po jeton në një pronë luksi buzë plazhit në Malibu”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Nga Vijnë Këto Pamje? (video)

Next Story

Liz Truss Jep Dorëheqjen

Latest from Info