Francezja Thumbuese Charlie Hebdo: “Dhe tani Kemi Kaluar në Anën e Errët”

/

Në errësirë dhe në terr është zhytur Ukraina, me ndërprerje të përgjithshme të energjisë elektrike për të mbajtur sistemin në funksion.

Kievi dhe i gjithë vendi jetojnë në një epokë tjetër, në një tjetër erë.

Në këtë situatë tejet të vështirë, thumbuesja franceze vjen si për të shkundur ukrainasit dhe qeverinë e tyre dhe për t’iu thënë se jo vetëm që nuk janë në anën e duhur, por nuk janë as në atë të gabuarën, edhe më keq, janë në anën e errët të historisë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

15 Mars 2020 - Shkrim nga "Burgu" i Virusit

Next Story

Makron Sulmon Ashpër Presidentin Biden

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është