Zhytet Kievi në Terr

/

Rezultati i bombardimeve ruse është një kryeqytet i zhytur në terr.

Pas goditjeve të objektet energjitike, qendra e Ukrainës por edhe më shumë se 1/3 e vendit jetojnë në errësirë, në pamundësi për t’u furnizuar me energji elektrike.

Sulmet masive të forcave ruse kanë filluar të japin “fryte” në sektorin energjitik të Kievit, duke lënë qytetin dhe banorët e tij në errësirë.

Fotot e mbrëmjes së djeshme nga Kievi janë tipike të një një vendi në luftë, që ka filluar të ndikojë ndjeshëm në psikologjinë e ukrainasve.

Image
Image

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Francë: Vazhdojnë Protestat - Mijëra Qytetarë në Rrugë

Next Story

Selaniku Feston - Dita e Shën Dhimitrit - Mbrojtësi i Qytetit

Latest from Info