Pyetën Faucin: “Pendohesh?” – U tha: “…

/

I veçanti dhe i përzjedhuri i specialistëve covid-anë të Shqipërisë por dhe gjithë botës, Fauci, pika e referimit të “specialistëve” të shëndetit publik është “bishti i qenit”.

Me shpatulla pas muri e vendosën drejtuesin e Institutit Kombëtar të Alergjive dhe Sëmundjeve Infektive, Anthony Fauci, këtë që e himnizonin mjekët “specialistë” në mbarë globin.

“Pendoheni veçanërisht për LOCKDOWN-in shkatërrues, që disa po pretendojnë me fakte tashmë që e përkeqësoi gjendejn edhe më shumë?”  e pyetën. Edhe pse dridhej dhe fytyra e lëkurtë diabolike i ishte mpirë, u tha: “Jo, nuk pendohem”.

Dhe vazhdoi justifikimin duke ua kaluar përgjegjësinë politikanëve:

“Nuk mbylla asgjë. I sugjerova Presidentit të mbyllim vendin. Dhe e vetmja mënyrë që të ndodhte kjo, ishte që të merreshim masa të rrepta kufizuese.

Ka nga ata që thonë se e mbyllëm me masa shkatërruese, duke tronditur ekonominë dhe ka të tjerë që thonë, nëse shpëtonim nga kaq shumë infektime, pse nuk i mbylle dy javë më përpara. Nuk pendohem! Jo, nuk pendohem që kalova në Lockdown.”

Në dyert e gjykatave kanë filluar të enden, por e ardhmja e afërt do i ketë të pandehur, në gjykim dhe ndëshkimin e kanë të pashmangshëm. Gjërat ndoshta vonojnë, por një ditë ndodhin, edhe pse disa herë të vonuara.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Anekdota e Presidentit Putin

Next Story

Sulmohet Shtëpia e Pelosi

Latest from Info