Sky News: Linjat Ajrore Paralajmërojnë që Personat e Vaksinuar të Mos Fluturojnë

/

Çmenduria e radhës në epokën postpandemike të globalizmit u shfaq sërish në ekran, por me arsye dhe argument serioz që lidhet me shëndetin e të vaksinuarve.

SKY News nga Anglia transmeton një njoftim se linjat ajrore paralajmërojnë që personat e vaksinuar të mos fluturojnë!

Kanali televiziv britanik SKY News ka transmetuar një raport të pabesueshëm mbi rrezikun që mbartin të vaksinuarit, me vaksinën e koronavirusit, teksa fluturojnë me avionë. Personat e vaksinuar mund të pësojnë mpiksje gjaku, pasi gjatë fluturimit rritet propabiliteti për të ndodhur.

Sipas emisionit ‘Uncut News’, kjo çështje po shqyrtohet veçanërisht në Spanjë dhe Rusi. Linjat ajrore po merren me problemin e mpiksjes së gjakut dhe po rekomandojnë që personat e vaksinuar të mos udhëtojnë me avion, ose në më të paktën të shmangin udhëtimin me avion.

Deri dje të diskriminuar ishin të pavaksinuarit, tani të diskriminuar do të jenë të vaksinuarit. Jetojmë në epokën e paralogut, por ja që gjithçka që shkruhet është fakt. Përveçse frikës që kanë tashmë të vaksinuarit për shëndetin e tyre, do të provojnë edhe diskriminim, apo përjashtim social, si për shembull në transportin ajror, prej disa kompanive.

Një lëvizje kjo e kompanive ajrore që krijon një çarje dhe përplasje mes qeverive dhe të vaksinuarve, duke marrë parasysh që shumica e të vaksinuarve, janë persona që i besonin verbërisht shtetit dhe “shkencës”.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Moska Shpërthen Kundër Athinës: "Tradhtuat Veten!"

Next Story

Elon Musk Zhbllokon Llogaritë "e Ndaluara" në Twitter (video)

Latest from Info