Elon Musk Zhbllokon Llogaritë “e Ndaluara” në Twitter (video)

/

Zyrtarisht tashmë pronar dhe administraton e platformës Twitter dhe sapo shkeli në zyrta qëndrore, pasi largoi nga puna të paudhët e çensurës dhe satrapët e fjalës së lirë, filloi të zhbllokojë një nga një llogaritë e bllokuara, që tensiononin dhe u prihnin axhendën leftistëve.

Shikoni ‘tweet’-in e gazetarit britanik alternativ, të bllokuar nga Twitter për shumë kohë, postim që flet dhe thotë shumë!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Sky News: Linjat Ajrore Paralajmërojnë që Personat e Vaksinuar të Mos Fluturojnë

Next Story

Moska Akuzë Zyrtare: Nord Stream 1 & 2 u Goditën nga Britania e Madhe

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është