Qeveria e Australisë: “Nuk e Dinim që Vaksina Covid-19 Shkaktonte Miokardit!”

/

Australia, e cila i detyroi qytetarët të merrnin vaksinën, tani thotë se nuk ishte në dijeni që shkaktonte miokardit (duket vetëm ne… e dinim).

Grupi Këshillues Teknik Australian për Imunizimin (ATAGI) merr vendime dhe këshillon Ministrin e Shëndetësisë dhe Kujdesit për të Moshuarit për Programin Kombëtar të Imunizimit (NIP) dhe çështje të tjera të imunizimit.

Një dokument i publikuar nga ATAGI ka shkaktuar shumë reagime dhe pikëpyetje, pasi publikimi tregon se efektet anësore të vaksinave dhe vdekjet që ato shkaktuan ishin të panjohura për grupin, deri në maj 2021, ndërkohë që shumë artikuj shkruheshin në mbarë botën për efektet anësore të vaksinës, nga faqe private në internet, që sillnin mendim shkencor nga mjekë të fushës, që ishin kundër vaksinave dhe vaksinimit. Pse nuk u konsultuan qeveritë edhe me këtë mendim kundërshtues nga burime alternative informacioni, pasi në Media-n qendrore këto zëra e kishin të ndaluar të transmetoheshin?

Për shembull, ky grup “kërkimor” australian mund të shihte artikujt të shumtë, të publikuara në internet, platfoma dhe web pages, për t’u informuar. Por, edhe të klexonte me vëmendje dhe të merrte parasysh ato që i dërgoheshin me postë elektronike.

Gjithësesi është më shumë se e trishteshme që po rritet numri i vdekjeve në Gjermani, Angli, Greqi, Itali, Francë, Amerikë dhe gjetiu, me statistika tani më, të vetë shteteve.

Qeveria e Australisë pse nuk e lexoi këtë mendim, teksa i është dërguar edhe elektronikisht?!

Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është image-77.png
Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është image-78.png


E gjithë kjo vjen pasi zbulimet e fundit kanë vënë edhe një herë në pikëpyetje masat e marra në mbarë botën, pasi Drejtori Ekzekutiv i Pfizer pranoi në Parlamentin Europian se kompania nuk ishte në dijeni që vaksinat nuk ndalojnë transmetimin.

Edhe pse qeverisë iu thanë efektet anësore që në maj 2021, nga shumë burime, ajo vazhdoi zhvatjen dhe madje nxorri edhe ushtrinë në rrugët e Australisë!

Për shkak se ne nuk kemi kujtesë të shkurtër dhe gjithçka është e regjistruar, Australia ishte vendi që kishte marrë masat më të rrepta kundër personave të pavaksinuar, në botën perëndimore. Kjo nuk u ndal në maj 2021, por vazhdoi në mënyrë edhe më autoritare më tej, duke nxjerrë edhe ushtrinë në rrugë.

Le të shohim dhe të kujtojmë disa publikime të kohës për Australinë:

Në një artikull më 23.01.2021, shkruhet: Australia dëshiron të izolojë qytetarët me COVID-19 në kampet Outback: Kryetari i Bashkisë së shtetit Queensland dëshiron të ripërdorë kampet jashtë qyteteve për pacientët Covid19, ku temperaturat mund të arrijnë 45 gradë.

Në një artikull më 13.08.2021, shkruhet: Ushtarët patrullojnë rrugët e Sidneit për të zbatuar bllokimet dhe Australia duket gjithnjë e më shumë si një grusht shteti, pasi gjeneral-lejtant John Fruen ka marrë drejtimin e fushatës kundër Covid19, duke kërcënuar australianët se, nëse nuk vaksinohet 80% e popullsisë, në tetor të pavaksinuarit do të mbyllen në kampet e përqendrimit!

Në një artikull më 07/09/2021, shkruhet: Kryeministri Dan Andrews tha se kufizimet e ardhshme do të zbatohen vetëm për ata që nuk janë të vaksinuar: “Do të ketë një ekonomi vetëm me vaksina, ju mund të merrni pjesë në të, vetëm nëse jeni të vaksinuar, ne do të përjashtojmë njerëzit që nuk janë të vaksinuar” tha ai. I akuzuari për ngacmim fëmijësh Dan Andrews shton, “nëse vendosni të mos vaksinoni, atëherë do të bëni zgjedhjen e gabuar”.

Në një artikull më 25.09.2021, shkruhet: Në një demonstratë paqësore kundër diktaturës shëndetësore, policia sulmoi pa provokuar zjarrin e plumbave plastikë dhe njerëzit vrapuan të tmerruar për të shpëtuar jetën!

Në një artikull më 16/10/2021, shkruhet: Më në fund mësuam se kampet e vaksinimit do të jenë gati deri në fund të marsit 2022. Zyrtarët australianë po financojnë ndërtimin e kampeve masive, njëri prej të cilëve thuhet se ka 1.000 shtretër dhe pritet të përfundojë deri në fund të marsit 2022.

Në një artikull më 02/10/2021, shkruhet: Australia, përfaqësuesi i ministrisë, na tha se brenda 24 orëve ka pasur 7 vdekje dhe nga këta gjashtë persona e kishin marrë vaksinën (tre dhe katër doza), ndërsa vetëm një nuk ishte i vaksinuar!

***

Artikujt për Australinë janë vërtet të panumërt, pasi ishte vendi perëndimor që aplikoi masat më të këqija në botë. Pikërisht atëherë dolën disa kryeministra në Europë, plus Rama në Shqipëri dhe na kërcënuan me ndëshkime, duke na konsideruar të rrezikshëm për shkencën dhe shoqërinë.

Rezultoi, t’ia themi Ramës, që paskemi qënë dhe jemi në “kahun e duhur të historisë”. Po ja rrëmbejmë shprehjet bajate që thotë e përsërit, sa herë që të duhet t’i përgjigjemi, apo ta gozhdojmë.

Deri dje na terrorizuan me justifikimin se vaksinat janë të sigurta dhe efektive, sot mos duhet t’i terrorizojmë ne që me koshiencë vranë njerëzimin.

Të parët që duhet të jenë sot në rrugë, në çdo vend të botës, janë të vaksinuarit. Ku janë të vaksinuarit? Janë?

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia Bllokon Eksportin e Grurit Pas Sulmit në Sevastopol

Next Story

Si do të Implementojnë Sistemin e Krediteve Sociale - Kontroll & Gjurmim i Jetës së Gjithësecilit

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është