Robert Kennedy Jr.: “Rritje 40% e Vdekjeve nga Vaksinimi Masiv Covid-19”

/

Robert Kennedy Jr.: “Kemi një rritje prej 40% të vdekjeve për shkak të vaksinimeve masive kundër Covid-19. Vaksinat shkaktuan më shumë vdekje sesa koronavirusi”.

Djali i senatorit Robert Kennedy, i vrarë në vitin 1968, Robert Francis Kennedy Jr., bëri deklarata tronditëse për efektet anësore të vaksinimeve “të zhdukjes” masive.

Sipas tij, rritja e vdekjeve arrin në 40% pa status më të pandemisë.

Në fakt, ai ankohet drejtpërdrejt se shumë më tepër njerëz kanë vdekur nga vaksinimi masiv sesa nga Covid-19. Me fjalë të tjera, viktimat nga “mjetet e mbrojtjes” ishin më të shumta në numër.

“Njerëzit kanë këtë ndjesi, që të gjithë u vaksinuan dhe Covid tani nuk është aq i rrezikshëm sa dikur, kështu që këto vdekje tani më vijnë për shkak të vaksinës.

Megjithatë, ne shohim një rritje prej 40% të vdekjeve të pashpjegueshme, vdekje të shumta! Dhe u ndodhin të rinjve!

Disa mjekë do të thonë se nuk e dimë nëse është vaksina.

Atëherë, pse CDC i dekurajon mjekët dhe autoritetet e shëndetit publik që të kryejnë autopsi tek njerëzit, vdekjet e të cilëve janë të dyshimta?

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Wilhelm Reich - Psikanalisti Radikal

Next Story

Italia Njoftoi "Ngrirjen" e Dërgimit të Armëve në Ukrainë

Latest from Info