Ujërat e Zeza Mbuluan Samitin Botëror për Klimën në Egjipt – Shpërthyen Ujërat Përpara Hyrjes së Samitit Cop27 (video)

/

Aroma e ujërave të zeza që u derdhën rrugëve të Egjiptit shoqëruan Samitin Botëror të Klimës.

Mos ndoshta përputheshin me atmosferën e këtyre Samiteve që mbeten në kuadër fjalësh dhe “aromash”?

Një rrjedhë e ujërave të zeza me erë të keqe u pa duke u derdhur në një nga qendrat e Samitit të Klimës Cop27 të Kombeve të Bashkuara në Sharm el-Sheikh, Egjipt.

Sipas raporteve të shumta, derdhja duket se kishte ndodhur pasi një tub kanalizimesh shpërtheu pranë Zonës Blu të Samitit.

Ishte makthi më i fundit logjistik me të cilin përballeshin ata që merrnin pjesë në Samitin që u zhvillua në resortin Sharm el-Sheikh të Detit të Kuq nga data 6 nëntor dhe që vazhdon punimet deri më 18 nëntor.

Shikoni pjesëmarrësit që kalojnë mbi ujërat e zeza për të hyrë në Samit:

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Pas Vaksinimeve & Lockdown-eve, Vjen Epidemia e Tumoreve!

Next Story

Kinezi "Dush" Kanadezit / Video Viral në Rrjet

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është