Katar – Kampionati Botëror me Simbolin e Gjarprit që Kafshon Bishtin – Profecia

/

Para afro 35 viteve Shën Paisios ka bërë një profeci për Luftën e Tretë Botërore.

Ai tha se, kur në një aktivitet botëror si simbol, apo logo e tij, të përdoret gjarpri që ha bishtin e tij, jeni në prag të Luftës së Tretë Botërore.

Mos ndoshta ky është rasti?

Vëreni logon, simbolin e Kampionatit Botëror të Futbollit, a nuk është ky gjarpri që ha bishtin?

Dhe çuditërisht në vendin me emrin KATAR-ë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

NY Times: "Video e Ekzekutimit të 10 Ushtarëve të Dorëzuar Rusë Është e Vërtetë - Ukraina ka Bërë Krim!"

Next Story

Putin: "Aventurizmi i Perëndimit Çon në Çekuilibrim të Zinxhirit Global Ushqimor!"

Latest from Info