Amerikanët Nxjerrin Zbuluar Presidenten e KE Ursula von der Leyen, Lidhur me Rusinë!

/

Amerikanët nxjerrin zbuluar Presidenten e Komisionit Europian Ursula von der Leyen, lidhur me sekuestrimin e aseteve ruse.

“Nuk mundesh për shkak të parimit ndërkombëtar të imunitetit të shtetit”, shkruajnë amerikanët përmes Wall Street Journal, duke nxjerrë zbuluar Komisioneren Europiane Ursula von der Leyen nga plani i saj që BE të konfiskojë asetet e ngrira të Bankës Qendrore të Federatës Ruse, duke thënë se kjo nuk mund të bëhet “për shkak të parimit ndërkombëtar të imunitetit të shtetit”.

Madje, gazeta kryesore financiare e SHBA-së sugjeron që në vend të konfiskimit të aktiveve të Bankës Qendrore të Rusisë, të krijohet një fond për administrimin e aktiveve likuide dhe përdorimin e fitimeve që do të ndahen për pagesat në Ukrainë.

Amerikanët padyshim nuk duan të arrijnë pikën “pa kthim” në marrëdhëniet me Rusinë. Sepse nëse i sekuestrohen asetet, kjo është pikërisht ajo që do të ndodhë.

Po të donin mund ta bënin, pavarësisht nëse është e paligjshme apo jo. Amerikanët nuk kanë asnjë problem me ligjshmërinë. Ata preferojnë “ngrirjen”, sepse “ngrirje” do të thotë negociata dhe shkëmbime.

Video e Presidentes së Komisionit Ursula von der Leyen bëri bujë dje, me pretendimet e saj për sekuestrimin e fondeve të bankës qendrore ruse të cilat janë “ngrirë”, si dhe krijimin e një gjykate speciale ndërkombëtare për krimet e luftës të dyshuara të kryera nga Rusia, në Ukrainë.

Video specifike në fakt shkaktoi reagime të mëdha, pasi në versionin e saj origjinal kishte edhe një raport të Presidentes së Komisionit sipas të cilit 100 mijë ushtarë ukrainas kanë humbur jetën që nga fillimi i konfliktit.

Megjithatë, pasazhi specifik u hoq nga video zyrtare që u publikua me metodën e njohur “pri dhe qep”.

Ukrainasit kanë reaguar menjëherë pasi edhe sot e kësaj dite paraqiten si një lloj “Superman” dhe se kanë vetëm 9.000 të vdekur!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Profesionet më të Mërzitshme & më Emocionuese

Next Story

BE Deytron Europianët të Jetojnë me Dritën e Qiririt & të Ngrohtën e Batanijes - Çmim Tavan për Naftën Ruse

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është