Një “Gjarpër Uji” në Norvegji – Mrekulli

/

Lumi Stryneelva përshkruan luginën gjarpërisht.

Nga lart të gjitha duken më qartë dhe më bukur, dhe ngjyrat e format luajnë me mendjen.

Kjo ndodh edhe me këtë lumë në Norvegji që i ngjason një gjarpëri të gjatë, me shumë zig-zage të përthyera, të theksuara.

Një prej fotove që është ndër më të parat në rrjete, për këtë vit.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Leximi: Me 3 Fjali!

Next Story

Ungjilli Sipas Mateut

Latest from Info