Leximi: Me 3 Fjali!

/

Trupi dje përafërsisht 0.1 kalori/minutë kur nuk bëjmë asgjë.

Nga ana tjetër, kur lexojmë ose zgjidhim një ‘puzzle’ trupi djeg 1.5 kalori/minutë.

Ndoshta ushtrimet dhe gjimnastika djegin kaloritë e tepërta, por mesa duket edhe truri / mendja djegin kaloritë e tepërta!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Polonia po Krijon Ushtrinë më të Fuqishme në Europë

Next Story

Një "Gjarpër Uji" në Norvegji - Mrekulli

Latest from Info