Mashtrim Optik që Fsheh Një Kafshë

Janë pak ata që e gjejnë për pak minuta (2 apo 3 minuta).

Mashtrimet optike janë krijuar për të vënë në lëvizje mendjen. Këtë bën edhe kjo foto që të sfidon të gjesh se çfarë kafshe fsheh. Nuk është kaq e thjeshtë dhe fsheh edhe një dinakëri.

Gjeni përgjigjen në fund.

Skica është vendosur përmbys dhe ja kafsha që shfaq realisht skica, përtej mashtrimit optik.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Disa Fjalë nga Hipokrati

Next Story

Gjermania Rrezikon të Shndërrohet në Muze Industrial

Latest from Opinione