Hulumtim i Ri: “Vaksinat mARN nuk Janë Vaksina, por Terapi Gjenetike me Pasoja të Panjohura!”

/

Çfarë u zbulua për ilaçin ivermectin dhe gjithashtu për motivimet e BigPharma.

Vaksinat e mRNA për COVID-19 nuk janë në fakt vaksina, por terapi gjenetike që kanë pasoja afatgjata të rrezikshme dhe ende të panjohura dhe si të tilla duhet të ndërpriten menjëherë.

Kjo është sipas Dr. Tess Lawrie, drejtoreshë e Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd. dhe bashkëthemeluese e Këshillit Botëror të Shëndetësisë, ndërsa në të njëjtën kohë zbulojnë edhe të dhënat për veprimin e medikamentit ivermectin, për të cilin FDA fillimisht tha se nuk ishte efektiv, por hulumtimet kanë treguar të kundërtën.

Gjatë pandemisë, axhenda e globalizimit për të centralizuar pushtetin u bë më e dukshme për Lawrie.

Ajo tha se vuri re ndikimin e Big Pharma në botimin e studimeve pro vaksinave dhe studimeve të ilaçeve kundër rietiketimit në revistat mjekësore.

Ajo gjithashtu vuri në dukje se Forumi Ekonomik Botëror (WEF) shtyn teknologjinë për të monitoruar qytetarët dhe korrupsionin e OBSH-së nga Partia Komuniste Kineze dhe donatorët e pasur si Bill Gates, si dhe shtytjen e tij për të zbatuar Traktatin e Pandemisë, tha ai Lawrie.

“Një nga ato ndryshime [të Traktatit të Pandemisë] është t’i japë drejtorit të përgjithshëm të Organizatës Botërore të Shëndetësisë fuqinë për të deklaruar një emergjencë shëndetësore aktuale ose të mundshme”, tha ajo.

Shumë përkufizime të lidhura me shëndetin kanë ndryshuar gjatë pandemisë, duke përfshirë OBSH-në, duke ndryshuar përkufizimin e një pandemie nga një sëmundje infektive që shkakton një numër të madh vdekjesh, në thjesht një infeksion.

“Ju mund të imagjinoni pasojat e kësaj, teksa ka një virus të ri që po qarkullon, ju të gjithë shkoni në shtëpi dhe qëndroni brenda”, tha Lawrie sadopak.

“Imuniteti i tufës është ripërcaktuar dhe tani është i lidhur vetëm me vaksinimin.”

Me vaksinat gjenetike mRNA, “teorikisht trupi prodhon antitrupa ndaj proteinës së thumbave, por antitrupat janë tashmë në qeliza, kështu që trupi prodhon antitrupa ndaj qelizave të veta që përmbajnë proteinën spike”, tha Lawrie gjatë një interviste më 6 dhjetor për Programi i EpochTV “Udhëheqësit e mendimit amerikan”.

Një vaksinë tradicionale përmban një proteinë ose antigjen që injektohet në muskulin e pacientit, duke bërë që trupi të përgjigjet me antitrupa dhe qeliza T, të cilat më pas i japin personit imunitet, tha ajo.

Si funksionon!

“Një gjen është si një recetë dhe në trup ai përdor materialet dhe mekanizmat e trupit për të prodhuar produktin”, tha ajo.

Në vaksinat gjenetike, gjeni shpejt hyn në qarkullimin e gjakut, duke sinjalizuar çdo qelizë në trup që të prodhojë një proteinë të fortë. Mund të prodhohet një sasi shumë më e madhe sesa do të duhej të ishte nëse trupi do të sëmurej me COVID. Kështu që mjekët nuk e dinë se për sa kohë trupi do të vazhdojë ta bëjë këtë”, tha ajo.

Lawrie argumenton se nëse vaksinat do të etiketoheshin si ilaçe të terapisë gjenetike dhe jo si vaksina, atyre, si të gjitha barnat e tjera, do t’u duhej të kalonin nëpër studime farmakokinetike.

Megjithatë, preparatet mRNA u klasifikuan si vaksina, “duke iu shmangur procesit rregullues, i cili kërkon që shumica e barnave t’i nënshtrohen studimeve të gjera farmakokinetike, të cilat përfshijnë patjetër studime imunologjike”.

Farmakokinetika është studimi sesi sillet një ilaç në trupin e një pacienti, si shpërndahet dhe sa kohë duhet për t’u hequr nga trupi.

Nuk është i sigurt për çdo moshë.

Në janar 2021, Lawrie filloi monitorimin e bazës së të dhënave COVID-19 të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për efektet e ivermectin, menjëherë pasi ajo filloi monitorimin e vaksinave gjenetike.

Organizata e saj zbuloi se kishte dy kategori të gjera dëmtimesh të shkaktuara nga këto vaksina: neurologjik dhe një efekt i fortë negativ në sistemin imunitar.

Lawrie tha se udhëzimi i vaksinës së Kirurgut të Përgjithshëm të Floridës kundër vaksinimeve për COVID-19, për meshkujt e moshës 18 deri në 39 vjeç nuk shkon aq larg sa për të mbrojtur njerëzit, sepse vaksinat e COVID janë treguar se dëmtojnë njerëzit e të gjitha moshave.

“Nuk mjafton vërtet të thuhet se vaksinat janë të sigurta për një grup dhe jo për një tjetër. Ato nuk janë të sigurta, në thelb, ashtu siç janë projektuar”, tha Lawrie.

“Për shkak se kompanitë farmaceutike dhe agjencitë rregullatore nuk analizojnë të dhënat e sigurisë së vaksinave për të kuptuar dëmet e tyre afatgjata, shkencëtarëve të pavarur u mbetet të përcaktojnë se çfarë dëmesh shkaktojnë vaksinat dhe si të trajtojnë ata që kanë pësuar efekte anësore nga vaksinat dhe të edukojnë publikun për raportin rrezik – përfitim nga vaksinat”, argumenton ajo.

“Kompanitë farmaceutike duhet të dëshmojnë se produkti i tyre është i sigurtë, por nuk ndodh kështu”, tha Lawrie.

Megjithëse miokarditi njihet si dëmtim së sjell vaksina, ai është vetëm një simptomë e një problemi shumë më të madh.

Ato gjithashtu ndikojnë në riprodhim.

“Pamja më e gjerë tregon se shumica e miokarditeve është inflamacion dhe se inflamacioni ndodh në çdo organ dhe ind në trup”, tha ajo.

“Nuk funksionon. Përfitimi nuk është aty dhe rreziqet janë të mëdha dhe po zbulohen çdo ditë”, tha ajo për vaksinat kundër COVID. Gjëja e rëndësishme tani është të fokusohemi në njoftimin e publikut që të mos marrë më përforcues, duke ndihmuar “të lënduarit nga vaksina dhe duke analizuar të gjitha të dhënat e sigurisë”.

Lawrie tha se vaksinat kundër COVID ndikojnë negativisht në shëndetin riprodhues të grave dhe ajo paralajmëron veçanërisht gratë shtatzëna që të qëndrojnë larg vaksinave gjenetike, sepse dëmi afatgjatë është i panjohur. Disa të dhëna sugjerojnë shkallë më të lartë të abortit dhe vdekjes së fetusit pas vaksinimit.

Në të njëjtën kohë, Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) pohon se ilaçi i quajtur ivermectin nuk funksionon në mënyrë efektive kundër COVID-19, por studimet që tregojnë këtë i kundërshtojnë ato, sipas një rishikimi nga Epoch Times.

Faqja e internetit e FDA thotë: “Të dhënat e disponueshme nuk tregojnë se ivermectina është efektiv kundër COVID-19”.

Por çfarë po ndodh në të vërtetë?

Gjysma e studimeve të cituara nga FDA mbështesin përdorimin e ivermectin kundër koronavirusit. Kështu, dokumentet hedhin poshtë thirrjet e përsëritura të agjencisë së barnave për njerëzit që të mos marrin ivermectin.

Në postimet në Twitter, deklaratat publike dhe e-mail-et, zyrtarët e FDA kanë paralajmëruar vazhdimisht kundër ivermectin.

Disa nga ato deklarata nxitën padi nga mjekët të cilët argumentuan se roli i agjencisë është të miratojë barnat, jo të japë rekomandime. Padia u rrëzua këtë javë.

Dr. Pierre Kory, i cili shpesh përshkruan ivermectin për COVID-19 dhe autori i një analize, e cila arriti në përfundimin se ilaçi është efektiv kundër sëmundjes.

Siç tha vetë shkencëtari, qëndrimi i qeverisë për medikamentin “është një nga shembujt më flagrantë të korrupsionit në mjekësinë moderne. Ka një mesazh që të gjithë duan ta përhapin qëllimisht. Dhe ky mesazh është se ivermectin nuk funksionon”, tha Kory.

“Ky nuk është një përfundim shkencor, është thjesht rrëfim i tyre në FDA. Ky është interpretimi i shtrembëruar i të dhënave.”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

300.000 Qytetarë Ukrainas Kanë Marrë Pasaporta Ruse që nga Fillimi i Luftës

Next Story

Historia e Tangos

Latest from Info

Melina Merkuri

Personaliteti Melina Merkuri u dallua jo vetëm si aktore, por edhe si politikane me luftën e