Media-t Greke të Alarmuara me Hartën që Mbajnë në Duar Kryeministri & Presidentja e Kosovës

/

Sfidë të Kosovës ndaj Greqisë e konsiderojnë grekët foton e kryeministrit Kurti dhe Presidentes Osmani.

“Harta tregon Korfuzin dhe një pjesë të Epirit si territor të Shqipërisë”, shkruajnë Media-t greke.

Përderisa pseudoshteti i Kosovës pretendon se do të aplikojë për anëtarësim në BE, liderët e tij, natyrisht liderët e shqiptarëve dhe jo serbëve, paraqesin një punim që tregon Korfuzin dhe Epirin si territore shqiptare, thotë shtypi grek.

Kjo është një sfidë e përmasave të para që e detyron Greqinë të paraqesë të gjithë rezistencën e mundshme ndaj kursit të supozuar europian të pseudoshtetit.

Çështja është ngritur nga ambasadori i Serbisë në Greqi me një mesazh në llogarinë e tij personale në Twitter, ku shkruan:

“Oportunistët dhe populistët nacionalistë, ‘kryeministri’ dhe ‘presidentja’ e Kosovës, Albin Kurti dhe Viosa Osmani, po promovojnë planin meganacionalist të Shqipërisë së Madhe duke aneksuar pjesë të Serbisë dhe Greqisë.
Ujku qimen e ndërron, por zakonin s’e harron”
.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia po Pajis Vendstrehimet në Apartamentet & Qendrat Tregtare në Periferi të Moskës

Next Story

Gazprom Njoftoi Reduktim të Prodhimit të Gazit Natyror

Latest from Info