Elon Musk në Luftë me Mainstream Media – “Ju Nuk Jeni me Njerëzit. Bëni Kujdes, Sapo Kemi Filluar!”

/

Luftë ndaj Mainstream Media (MSM) shpalli pronari i ri i Twitter-it Elon Musk, me dy tweet të postuara në faqen e tij.

Biznesmeni miliarder, duke iu referuar organizatave të mëdha të lajmeve dhe gazetarëve të tyre të mirëpaguar në SHBA, por edhe në përgjithësi atyre organizatave më të vogla dhe shumë më të vogla që riprodhojnë linjën e tyre në Europë dhe gjetiu, pyeti veten pse MSM mbështet qeveritë dhe jo njerëzit.

Në fakt, disa publikime “të pafajshme” kundër E. Musk të cilat kanë nisur të dalin në Mediat europiane janë vetëm fillimi i asaj që do të pasojë.

Më konkretisht, në postimin e tij të parë Elon Musk tha:

“Pse gazetaria “komerciale” nxiton të mbrojë shtetin në vend të popullit?”

Por në një tjetër, pronari i Space-X dhe Tesla zbuloi edhe më shumë qëllimet e tij të ardhshme:

“Media-t e krijuara duhet të shqetësohen për reputacionin e tyre në të ardhmen. Ne sapo kemi filluar.”

Natyrisht, fakti nuk mund të linte pa zë FOX News, që raportoi me detaje “luftën” e re që po nis Musk kundër Media-ve të drejtuara nga sistemi / konstilacioni.

1 Comment

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Santa Klaus: Si u Krijua Miti & Imazhi i Burrit Topolak me Rroba të Kuqe që Sjell Dhurata

Next Story

Putin Urdhëroi Hetim Urgjent për Varrin Masiv të 100 Ushtarëve Rusë të Vdekur në Makiivka - Zemërim në Rusi: "Ekzekutoni Ata që Janë Përgjegjës për Tragjedinë!"

Latest from Info