Rusia Godet Qendër të NATOs në Lviv – Ushtarë të Vdekur – Oficerët e Plagosur Dërgohen në Berlin

Ushtarë të vdekur dhe të plagosur të NATO-s nga një sulm rus në një qendër komandimi në Lviv. Ushtarët e plagosur u transportuan në Gjermani.

Humbjet e perëndimorëve në Ukrainë po rriten.

Transporti i oficerëve të plagosur rëndë të NATO-s (mes tyre raportohet se kishte edhe gjeneralë) u krye nga Polonia në Berlin, pasi këta ishin në një qendër komandimi në Lviv, që u shkatërrua nga rusët të diel, në një goditje masive nga një pozicion strategjik rus bombarduesit Tu-95 dhe Tu-22, duke përdorur raketa Kh-101/555.

Nga Lviv të plagosurit u transferuan në aeroportin polak Rzeszow dhe prej andej në Gjermani.

Nuk dihet numri i të plagosurve, ndërsa ka edhe shumë të vdekur. Amerikanët bënë gjithçka për të fshehur praninë e NATO-s në Ukrainë, por më në fund ajo u zbulua.

Sipas informacioneve fillestare, gjendja e të plagosurit cilësohet si e rëndë.

Megjithatë, ende nuk dihen detajet e sakta të gjendjes së tyre. Të gjithë ata u dërguan në Berlin për mjekim.

Edhe pse NATO ka bërë përpjekje të mëdha për të mbuluar praninë e këtyre detashmenteve në Ukrainë dhe këshilltarët dhe trajnerët që punojnë me forcat ukrainase, shërbimi inteligjent rus disponon të dhënat e këtyre kuadrove dhe ka publikuar një raport përkatës.

Numri i viktimave në mesin e personelit ushtarak perëndimor është në rritje si rezultat i sulmeve precize në qendrat komanduese ku ndodhen shumë nga këta oficerë të NATOs.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Vjen Pandemi Tjetër Vdekjeprurëse

Next Story

Ministria e Mbrojtjes së Serbisë: “Pjesëtarët e Forcave të Armatosura të Serbisë Janë Gati”

Latest from Opinione