Ministria e Mbrojtjes së Serbisë: “Pjesëtarët e Forcave të Armatosura të Serbisë Janë Gati”

/

Ushtria serbe është në nivelin më të lartë të gatishmërisë luftarake, në përputhje me vendimin e Komandantit Suprem dhe Presidentit të Republikës, bën të ditur Ministria e Mbrojtjes.

Ushtria, së bashku me forcat e tjera të sigurisë së Republikës së Serbisë, po monitorojnë zhvillimin e situatës në terren.

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Serbisë, gjenerali Milan Mojsiloviç, ka vizituar me bashkëpunëtorët e tij më të afërt pjesën e Forcave të Armatosura të Serbisë që ishin dislokuar si masë parandaluese.

Gjenerali Mojsiloviç vëzhgoi dislokimin e njësive dhe organizimin e jetës dhe punës në banesa dhe në lokacione të izoluara dhe u sigurua që pjesëtarët e Forcave të Armatosura Serbe të jenë gati, të motivuar dhe plotësisht të trajnuar për të kryer shpejt dhe me vendosmëri të gjitha detyrat që janë vendosur para tyre.

Duke u shprehur i kënaqur me situatën aktuale, moralin luftarak dhe vendosmërinë e ushtarëve dhe pleqve, të cilët si shumë herë më parë kanë treguar se mund të mbështeten gjithmonë, shefi i Shtabit të Përgjithshëm tha se ushtria serbe do të bëjë gjithçka, bazuar në fuqinë e saj, për të qenë në shërbim të paqes dhe sigurisë së qytetarëve të Serbisë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia Godet Qendër të NATOs në Lviv - Ushtarë të Vdekur - Oficerët e Plagosur Dërgohen në Berlin

Next Story

Ukraina Bombardon Godina Civile & Administrative Brenda Territorit të Rusisë

Latest from Info