Ish Zëvendëspresidenti i Pfizer: “Vaksinat e Covid-19 u Krijuan për të Dëmtuar, Gjymtuar & Vrarë!”

/

“Ju kanë gënjyer!”

Ish zv.presidenti i Pfizer Dr. Mike Yeadon, duke folur për vaksinat kundër Corona virusit, me të cilat miliona njerëz u detyruan dhe u shantazhuan për t’u vaksinuar, tha se “ato u krijuar për të dëmtuar, gjymtuar dhe vrarë”!

“Dhe nëse nuk do të kishin arsenalin e kontrolleve masive dhe terrorin ditor gjithëditor të televizionit në internet, askush nuk do të vinte re asgjë!

Njerëzit që u sëmurën vuanin edhe nga sëmundje të zakonshme që u përkeqësuan nga ankthi dhe frika e injektuar nag dhe përmes televizorëve / Media-ve të tyre. Frika është një nga frenuesit më të mëdhenj të sistemit imunitar të njeriut. Ju sëmurën! Këtë bënë. Të kanë gënjyer.

Më pas ai iu referua funksionimit të dobët të sistemeve shëndetësore, që çuan pacientët drejt vdekjes duke iu imponuar bërjen e vaksinave “toksike”, siç i karakterizon ai, kundër virusit Corona.

“Gjithçka që ndodhi është se pikërisht kjo, mes bvaksinave përforcuan të gjitha sëmundjet e zakonshme dhe më pas i trajtuan njerëzit jo me formën e duhur, duke i vrarë, në thelb. Dhe më e keqja është se ju bënë të besoni se ekzistonte ky patogjen që qarkullonte dhe se duhej të vaksinoheshit.”

“Besoni me të vërtetë se arritën të zhvillonin / krijonin vaksina, për të cilat normalisht do të duheshin 7, 10 apo 12 vite për t’u prodhuar në sasitë e nevojshme, në më pak se 1 vit?! Jo nuk e bënë për 1 vit, sepse do të ishte e pamundur. Duhet t’ju deklaroj se jam tmerruar në mes të vitit 2020, sapo kuptova se çfarë po bënin dhe e dija se do t’ua bënin të detyrueshme të gjithëve.

Pra, kur pashë si u krijuan të ashtuquajturat vaksina, zbulova të paktën 3 gjëra që mund t’ju përshkruaj shumë shpejt. Ato ishin krijuar për t’ju (1) dëmtuar, (2) gjymtuar dhe (3) vrarë.”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Vjen Krizë Bankare?!

Next Story

Kopertina e Revistës Britanike "Glamour" - Jetojmë Kohët Eskate

Latest from Info