Meteorit Është Shfaqur mbi Athinë (video)

Një ngjarje e pazakontë.

Një fenomen i rrallë është shfaqur dje mbi qiellin e Attikës.

Sipas dëshmive dhe një videoje të postuar në rrjetet sociale, një meteorit ka kaluar dhe është zhdukur herët në mëngjes në atmosferë mbi Athinë.

Sipas raporteve shkencore, një meteorit është një trup i vogël qiellor ose fragment i tij që ka rënë në Tokë, pa u shpërbërë plotësisht në atmosferë.

Kur hyn në atmosferë quhet meteor, nxehet nga fërkimi dhe ndizet, duke lënë pas një vijë të shkëlqyeshme drite.

https://www.facebook.com/watch/Forecastweather.Greece/?ref=embed_video

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kinezëri Politike me Fjongo Koreane - Një Amerikë e Njollosur & Një Shqipëri e Vetofruar për Përdorim

Next Story

Athina & Tirana Protestojnë në të Njëjtën Orë - Aleatët e Biden (Mitsotakis, Rama) në Përballje me Popullin

Latest from Info