Jacob Rothschild: Vdekja e Tij & Anët e Errëta të Historisë – Do të Vazhdojë Dinastia të Dominojë Botën?

/

(Foto) Jacob Rothschild duke pozuar me Satanisten e famshme në nivel global Marina Abramovic, me sfond Satanin që thërret legjionet e tij!

Familja Rothschild e perandorëve botërorë njoftoi vdekjen e patriarkut të dinastisë Jacob Rothschild më 26 shkurt 2024. Familja njoftoi: “Babai ynë Jacob ishte një prani e fuqishme në jetën e shumë njerëzve. Ai do të varroset sipas zakoneve hebraike në një ceremoni të vogël familjare”. Paraardhësi 87-vjeçar Jacob Rothschild lindi më 29 prill 1936 në Kembrixh, Angli.

Jacob, Baroni i 4-ët Rothschild, shkroi familja e tij, ishte “një këshilltar financiar shumë i suksesshëm, mbështetës i artit dhe kulturës, një nëpunës publik i përkushtuar, një mbështetës i flaktë i kauzave filantropike në Izrael dhe kulturës hebraike”. Ndër të tjera, Lord Jacob Rothschild ishte një mbështetës i famshëm i arteve dhe për dekada ai ishte gjithashtu një administrues i besuar i Galerisë Kombëtare të Britanisë së Madhe.

Rrënjët historike të familjes bankare Rothschild shkojnë në Frankfurt. Kreu i dinastisë Rothschild është Meyer Amskel (1744-1812). Marrës pengjesh. Mbiemri i ndryshuar Rothschild, gjermanisht për “mburojën e kuqe”, rrjedh nga marka e biznesit të babait të tij, i cili gjithashtu drejtonte dyqanin e tij të pengjeve në Frankfurt. Gjithçka filloi rreth mesit të shekullit të 18-të kur Meyer Amskel hapi dyqanin e parë bankar të familjes.

At Mayer Amskel ua besoi pronën e tij pesë djemve të tij, me një amanet prindëror “të hekurt” dhe të parevokueshëm:

a. Vetëm burrat e familjes mund të bënin biznes; b. Djali i madh i djalit të madh do të jetë paraardhësi ose patriarku i dinastisë; c. Ju duhet të respektoni heshtje ekstreme dhe fshehtësi absolute rreth marrëdhënieve të biznesit të shtëpisë së Rothschild-ëve.

Gjatë shekujve, asnjë familje tjetër në planet nuk ka ndikuar në rrjedhën dhe historinë e të gjithë planetit sa kjo familje gjermano-hebreje. Revista “Forbes” e quan patriarkun Mayer Amschel Rothschild “themeluesin dhe babain e kapitalit financiar”. Dhe pavarësisht vellos gjigante të fshehtësisë që e rrethon dinastinë e errët, sasia e paimagjinueshme e pasurisë dhe e arit që ata vetë zotërojnë dhe arritjet e tyre të shumta, unike dhe globale të biznesit, i tradhtojnë ata. “Kolla dhe paratë nuk fshihen”, thotë populli.

Një gjë është e vërteta: pasardhësit e sotëm të gjeneralit Mayer Amskel janë “të padukshmit”, të palindurit, të pamëshirshmit, “filantropistët” dhe zotërinjtë e vërtetë të planetit. Nëpër sallat e errëta dhe nga prapaskenat “e ndritura” të shoqërive sekrete që drejtojnë botën, janë ata që ngrenë dhe rrëzojnë qeveritë dhe institucionet, janë ata që rregullojnë axhendën globale të çështjeve kryesore (luftërat, vaksinat, WEF, etj.), janë ata që marrin vendimet përfundimtare për çështjet që shqetësojnë planetin etj..

Historikisht, ishin vetë manjatët e Rothsçajlldit që financuan njëkohësisht, britanikët dhe Bonapartin në Luftërat Napoleonike (1792-1815). Ata ishin gjithashtu “të fshehur” pas Revolucionit Francez (1789). Në vitin 1785, oficerët bavarezë zbuluan aksidentalisht ekzistencën e “Urdhrit Illuminati” të Adam Weishaupt. Më pas ata gjejnë një sërë planesh të avancuara dhe përgatitjesh të lidhura me Revolucionin Francez të atëhershëm. Më pas, të gjithë anëtarët e Illuminatit u arrestuan me ligj dhe u konfiskuan dokumentet përkatës.

Me të njëjtat dokumente të konfiskuara, autoritetet bavareze zbuluan për herë të parë edhe planet fatkeqe të Iluminatit për krijimin e ardhshëm të revolucionit botëror “që do t’i sjellë vdekjen shoqërisë. Ky revolucion do të jetë vepër e shoqërive sekrete dhe ky është një nga misteret e tyre të mëdha”. “Rastësisht”, në vitin 1789, ose katër vjet më vonë, revolucioni filloi në Francë dhe rrëzoi qeverinë e atëhershme.

Manjatët Rothschild ishin sërish ata që “kapën” Bankën Qendrore të superfuqisë së atëhershme globale, Anglisë, në vitin 1815 dhe papritmas u bënë zotërinjtë financiarë të kohës. Dhe kjo, pas disfatës së Napoleonit në betejën e famshme të Waterloo, me anglezin Wellington dhe me mashtrimin e njohur e satanik të Rothschild-ëve, për gjoja, apo për të ashtuquajturën disfatë të trupave angleze dhe blerjen e aksioneve bankare të Bankës së Anglisë nga Rothschild-ëve në “vlera të mbivrara” (shumë të ulta). Mashtrimi i aksioneve të Bankës së Anglisë në fjalë, mbetet një fenomen historik ekstrem dhe unik.

Ata ishin sërish pas “kuintave” kur Amerika ishte në duart e agjentëve sionistë dhe “fronteve” të Rothschild-ëve që komplotuan kundër SHBA-së në Jekyll Island, Georgia. Më 23 dhjetor 1913, Banka Qendrore e SHBA-së (FED) ra gjithashtu, pas Bankës përkatëse në Angli, në duart private të hebrenjve sionistë Rothschild. Sesi çifutët sionistë krijuan dhe patën sukses në prapaskenë dhe legjislativisht për të realizuar këtë “rrëmbim” të FED-it amerikan, nga populli i SHBA-së, është vërtet për çmimin e parë Oscar.

Patriarku Amskel Mayer Rothschild thoshte: “Më lejoni të nxjerr dhe të kontrolloj paratë e shtetit dhe nuk më intereson kush i bën dhe kush i voton ligjet”. Një qëllim dhe një synim i palëkundur familjar, ku në fund dinastia e tyre ia doli me të vërtetë. Tani, Banka Qendrore e SHBA-së dhe të gjitha bankat qendrore kryesore të botës, përveç asaj të Rusisë së presidentit Putin, kontrollohen nga kjo familje, me degët e saj labirinth.

Si dollari amerikan, ashtu edhe euro europiane janë në thelb monedhat e tyre dhe janë ‘printuar’‘nenexhikun’ e padukshëm dhe elektronik të Rothschild-ëve. Ata tani, të vetëm, koordinojnë, kontrollojnë dhe qeverisin pothuajse të gjithë planetin pa u dukur. Paratë elektronike të përgjakshme, të padrejta, virtuale, të vjedhura dhe të pashtershme, si dhe ari, rrjedhin me bollëk aty ku duhet. Dhe kështu, ata vetë blejnë trupa, shpirtra, vetëdije dhe të gjitha llojet e shërbimeve dhe mallrave të nevojshme, pa asnjë problem, apo pengesë tjetër. Dhe kjo ndodh kudo.

Të gjitha qeveritë e sotme, përveç Moskës, janë tashmë nën urdhrat e heshtur dhe të qartë të diktaturës globale sioniste Rothschild, tashmë gjysmë të ndërtuar. Rendi i Ri Sionist i manjatëve Rothschild ka nën kontroll të plotë qeveritë sioniste të SHBA-së, vendeve anëtare të NATO-s dhe Europës, duke arritur deri në Japoni. Ajo zotëron gjithashtu Këshillin e plotfuqishëm Amerikan për Marrëdhëniet me Jashtë (CFR). Organet e tyre bindëse janë gjithashtu OKB-ja, WEF, Komisioni Trepalësh dhe Klubi Bilderberg.

Ata ende zotërojnë, drejtpërdrejt ose tërthorazi, të gjitha bankat e mëdha, përveç atyre ruse. I tyre është edhe ari i botës. FMN-ja, Banka Botërore, NATO-ja, OBT-ja, Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë etj., po kështu të gjitha këto janë “dyqanet” dhe organet e tyre. I tyri është i gjithë diapazoni i kompleksit ushtarak si dhe forcat e sigurisë së brendshme. Ata zotërojnë gjithashtu kompanitë kryesore shumëkombëshe dhe në përgjithësi të gjithë komplekset industriale dhe prodhuese.

Në xhepin e tyre të artë Rothschild kanë, financojnë dhe mbajnë mediat sistemike, gazetarët, Iluminatët, Free-masonët, Kalorësit Templarë, organizatat e tipit “Opus Dei” të Vatikanit, shërbimet sekrete të shteteve kombëtare, Hollywood. Direkt apo indirekt këto janë të gjitha “dyqanet”, “veglat”, “frontet” dhe “nëndegët” e tyre. Të gjitha!

Përveç kësaj, të gjitha sistemet ekstreme politike, shkolla e Frankfurtit, ideologjitë subversive marksiste, botëkuptimet e zgjuara të vigjilentizmit kundër paragjykimeve dhe diskriminimit racor, studimet ndërkombëtare dhe programet speciale mbi globalizimin në universitetet e njohura botërore, shkolla e mendimit të konstruktivizmit dhe qendrat e mëdha kërkimore të SHBA-së dhe Anglisë, janë pothuajse të gjitha një projekt dhe një mjet i shumëfishtë i akorduar, i paraplanifikuar, funksional dhe kompleks në duart e sionistëve hebrenj ndërkombëtarë.

Të gjitha këto institucione dhe qasje teorike subversive ishin dhe janë kuajt dhe pengjet e tyre të artë që kanë rrëmbyer njerëzimin e çmendur gjatë gjithë kohës. Për më tepër, vrasja e presidentit amerikan Kennedy, si dhe liderëve të tjerë, ngjarjet e 11 shtatorit 2001, pushtimi i dyfishtë i Irakut, luftërat në Serbi, Libi, Tunizi, Siri, ISIS etj., janë sërish vepra e tyre. Dhe vërtet vepra shumë të mëdha. Lista ose katalogu në lidhje me veprat dhe ditët e bijve të Judës vazhdon. Dhe do të vazhdojë derisa të bien bërthamat e para-planifikuara prej tyre.

Qëllimi i Rothschild-ëve, së bashku me grupin e tyre gjigant sionist mbarëbotëror dhe me pjesën tjetër të rrjeteve nëntokësore “të ndritur” ishte, është dhe mbetet vetëm një: Krijimi i super-Qeverisë Globale, vendosja e Diktaturës Hebreje në fuqi, Diktatura e Mesias hebre, e Antikrishtit, me një ekonomi globale, një fe, një monedhë, një ushtri, arsim dhe kulturë. Qëllimi qendror i Diktaturës Globale sioniste të bosëve maniatë Rothschild është: Zhdukja e të gjitha qytetërimeve në planet. Fundi i botës së vjetër.

Për ta arritur, apo përmbushur më lehtë këtë plan të Diktaturës Botërore, ata shpesh përdorin muslimanët si pengje të tyre. Dhe sigurisht jo vetëm kaq, islamizimi i Europës po progreson me plan të qartë, normalisht dhe me financim të drejtuar në mënyrë të padukshme. Kështu që Kontinenti i Vjetër do të kthehet në një Babiloni të madhe dhe komplekse, pa rrënjë historike. Do të shndërrohet në një hapësirë, entitet dhe hapësirë ​​titanike, të getoizuar.

Për këtë qëllim, shohim valët gjigante të muslimanëve refugjatë, klandestinë të panumërt, të emigrantëve të paligjshëm që u transferuan qëllimisht në Europë. Skema e përzierjesdhe defomimit demografik zhvillohet hap pas hapi. Plani vrasës i perandorëve botërorë Rothschild dhe konkubinave të tyre mbarëbotërore ka mbi 250 vjet që po zbatohet! Dhe kjo e vërtetë bruto, e hidhur dhe vrastare, ky plan mashtrues sionist po kuptohet nga shumë pak njerëz.

Nuk është thjesht rastësi që presidenti rus Putin i shpalli luftë elitave amerikane, duke iu drejtuar parlamentit rus pas fitores së tij në zgjedhjet e majit 2018. Presidenti rus largoi nga tregu i tij dollarin, duke shpallur kështu luftën kundër Rendit të Ri dhe veçanërisht kundër Rothschild-ëve, kësaj familje që kontrollon drejtpërdrejt, ose tërthorazi planetin. Putin ka shpallur pavarësinë e Rusisë nga karteli global bankar dhe organizatat ndërkombëtare që përdorin dollarët e “mintave” Rothschild.

Në vitin 2016, Presidenti rus kishte ndaluar Rothschild-ët dhe elitën bankare të Epokës së Re që të vepronin në tokën ruse “në asnjë rrethanë”. Pas fitores së tij në zgjedhjet e vitit 2018, Presidenti Putin deklaroi se ekonomia e Rusisë është çliruar nga monopoli i rrezikshëm i përfaqësuar nga dollarët e Rothschild. Pas kësaj deklarate të Putinit nga foltorja e Dumës ruse, reagimi i deputetëve rusë ishte i furishëm dhe u shoqërua me ovacione dhe brohoritje të gjata.

“Dikur ishim naivë, por tani shohim që Organizata Botërore e Tregtisë po vendos rregulla paranojake që vendosen për arsye politike, të cilat i quajnë sanksione. Për më tepër, gjithnjë e më shumë nga këto “sanksione” vendosen për të siguruar avantazhet e dëshiruara konkurruese të elitës globale”, tha ndër të tjera Putin.

Putin në fjalimin e tij nuk iu referua në mënyrë specifike asnjë monedhe alternative, por besohet se ai është kundër çdo monedhe, në mënyrë që ajo të bëhet një monedhë ogurzezë botërore, veçanërisht monedha e kartelit Rothschild (dollar) që promovohet sipas definicionit nga FMN, OBT, etj. “Ata thanë se nuk mund ta bënim, ata thanë se do të shkatërroheshim”, tha Putin.

Presidenti i Rusisë hodhi pa drojë dhe një bombë atomike: “Gjeneratat tona të ardhshme do të lindin pa zinxhirët e Rothschild-ëve rreth duarve tona. Kjo do të jetë dhurata më e madhe që mund t’u bëjmë atyre. Ata nuk e zotërojnë botën dhe nuk kanë “karta bianka” për të bërë çfarë të duan. Nëse nuk i sfidojmë do të krijohen çështje dhe probleme të tjera. Ne nuk kemi frikë”.

Nëse e kuptuat, presidenti Putin nuk flet as për Perëndimin, as për SHBA-në, as për NATO-n etj., por përmend vetëm Rothschild-ët! Çfarë ka këtu për të kuptuar?

2 Comments

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

L. Austin: "Nëse Ukraina Humbet, Atëherë do të Detyrohemi të Luftojmë Kundër Rusisë!"

Next Story

Antikrishti & Fati i Rusisë: 2024 Është Viti i Fundit në Profecinë e Joanit të Kronstadit

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është