Stern për Ursula von der Leyen: “Gruaja më Kriminale & e Pamëshirshme e Europës!”

/

“Kukulla besnike e WEF (Klaus Schwab) dhe SHBA”.

Revista gjermane “Stern” përmend në artikullin e saj se Ursula von der Leyen është “gruaja më kriminale dhe e pamëshirshme në Europë”.

Siç thuhet ekzaktësisht në një prej fjalive të artikullit, ajo cilësohet si:

“Gruaja më kriminale dhe më e pamëshirshme e Europës. Personi i urryer. Kukulla besnike e WEF (Klaus Schwab) dhe SHBA-së”.

Image

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Dëshmi (Bixhoz)

Next Story

Çfarë Ndodhi? - Sot Greqia Mund të Mbetej pa Kryeministër - Mitsotakis në Odessë Takim me Zelenskin

Latest from Info