Alarm: “Të Vaksinuarit Kundër Covid-19 Kanë 52% më Shumë Gjasa për të Zhvilluar Kancer “Turbo”!

/

Zbulimi shokues:

“Të vaksinuarit kanë filluar të përhapin sëmundje tek të pavaksinuarit” tha studiuesi Steve Kirsch.

Ivana Pavic, patologe nga Kroacia, në bisedën e saj me studiuesin Steve Kirsch bëri një zbulim shumë të rëndësishëm:
“Ata që janë vaksinuar kundër Covid kanë një predispozitë të rritur për të zhvilluar kancer “turbo” (të papritur) në një shkallë prej 52%”.

Shqetësues është edhe zbulimi i studiuesit Steve Kirsch, se të vaksinuarit kanë filluar të transmetojnë viruse tek të pavaksinuarit, të cilët gjithashtu kanë filluar të vuajnë nga ky lloj kanceri.

Sipas Pavic, 65% e të gjitha rasteve të kancerit mes njerëzve të moshës 15 deri në 59 vjeç, morën një ose më shumë vaksina për virusin e pandemisë, me një shkallë vaksinimi prej 55% në përgjithësi në këtë grupmoshë (që do të thotë që morën tre doza ose më shumë).

Siç pretendon ajo, kjo do të thotë se vaksinimi për Covid rrit rrezikun e kësaj forme të veçantë të kancerit me 52%!

“Pothuajse askush në Kroaci nuk i merr më vaksinat, edhe pse 99% e mjekëve i rekomandojnë ato si të sigurta dhe efektive.

Ndoshta mund të bëj që një prej tyre të vijë në kamera me mua për të shpjeguar rekomandimin e tyre”, thotë mjekja në internistë!

Kirsch, nga ana e tij, raportoi se një ofrues i kujdesit shëndetësor shpjegoi se rastet e kancerit “Turbo” filluan vetëm te njerëzit e vaksinuar, por tani po prekin disa nga miqtë e saj të pavaksinuar.

“Ndërsa fillimisht kanceri turbo duket se u ndodhte vetëm të vaksinuarve, unë kam tre miq/të njohur në rrethin tim më të gjerë të të pavaksinuarve, të cilët vdiqën nga kanceri i papritur”, zbuloi ky person dhe nënvizoi se: “Ka prova në rritje se gjaku i pavaksinuar, tani po tregon përfshirje të ngjashme, ose profile të dyshimta gjaku, siç verehej më parë vetëm tek të vaksinuarit”.

Me fjalë të tjera, thekson ai, derdhja e vaksinave duket se kalon nga i vaksinuari tek i pavaksinuari, duke i prekur këta të fundit me disa nga të njëjtat sëmundje si të parët, edhe pse ata nuk kanë marrë asnjëherë një vaksinë të vetme për Covid-19.

Nxjerrja/refuzimi i vaksinës është një formë e derdhjes virale që mund të ndodhë herë pas here pas një infeksioni viral të shkaktuar nga një vaksinë e dobësuar (ose “virus i gjallë”)!

Refuzimi i vaksinës, ose refuzimi viral, ndodh kur një vaksinë lëshon pjesë të një virusi, duke rezultuar në përhapjen e një infeksioni.

Është një proces në të cilin trupi lëshon grimca virale nga një vaksinë dhe hipotetikisht krijon një rrezik infeksioni për të tjerët.

Sipas informacioneve të Kirsch-it, ka një rritje të rasteve me kancer edhe tek të pavaksinuarit!

“Krijimi i proteinës së “spike” (thumbit) së palosur gabimisht është çështje që duhet trajtuar, sepse është ajo që shkakton pothuajse të gjitha dëmet, qoftë kancer, probleme të zemrës, sëmundje autoimune etj.

Personat që morën injeksionet kanë padyshim një përqendrim më të lartë, por shumë njerëz që nuk e morën vaksinën po përjetojnë gjithashtu probleme të rëndësishme shëndetësore”, theksoi ai.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ursula von der Leyen: “Do ta Vendosim Putinin në Bankën e Gjykatës Ndërkombëtare Penale në Hagë”! (video)

Next Story

Afisha e një Dokumentari në Festivalin e Filmit në Selanik - Koha për Rebelim

Latest from Info