Apple – Shenjat, Shifrat, Simbolet, Ngjyrat!

/

Shenjat, shifrat, simbolet, ngjyrat sataniste dhe provokuese, i shfaqen hapur njerëzimit të verbër, që nuk vëren dot as ato të shqueshmet me sy.

E që sigurisht duan edhe pak logjikë, fare pak, por mbi të gjitha predispozicion.

Apple I, kompjuteri i parë është shitur në vitin 1977, në vlerën USD 666,66.

No photo description available.

Çfarë tjetër duhet të bënin që të shfaqeshin?!

Logo e “Apple” është një mollë e kafshuar. Mëkati pra. Fillimisht molla kishte ngjyrë të zezë në logon e kompanisë së themeluar. Pra simboli dhe ngjyra flasin vetë për mesazhin që kalojnë.

Apple Black Logo PNG vector in SVG, PDF, AI, CDR format

Çfarë tjetër duhet të bënin që të shfaqeshin?!

Logo e “Apple” më pas ndyshon dhe merr 6 ngjyra nga ylberi (të 7-n e përjashton, sepse u duhej shifra 6). Kjo logo nuk është më logo e “Apple”, por huazim i flamurit/simbolit të grupimit LGBTi. Reklama më e madhe që mund t’i bëhej grupimit LGBTi, nga kompania më e fuqishme e elektronikës në botë, ishte pikërisht kjo, përdorimi simbolit, i logos aë kompanisë me ngjyrat e shumëpërfolura.

No photo description available.

Çfarë tjetër duhet të bënin që të shfaqeshin?!

Këta janë demonët që na provokojnë orë e çast dhe ne rrimë dhe i sodisim nga karantina mendore.

Nuk e di nëse kanë mbetur më popuj, patriotë dhe besimtarë! #KjoËshtëÇështje

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Godet Sërish "Homeland Justice" - Vidhen Sërish të Dhëna (INSTAT)

Next Story

Ndryshimi Demografik në Londër

Latest from Info