Rusët Bënë “Pluhur” Selinë e SBU në Kiev Bashkë me Dhjetëra Agjentë të CIA-s!

/

Numri i viktimave i panjohur, ende.

Ndikimi i goditjes i madh.

Forcat Ajrore Ruse bënë “pluhur” selinë e shërbimit inteligjent ukrainas, SBU, ku oficerët e saj kishin një takim me dhjetëra agjentë amerikanë të CIA-s!

Ndërtesa është “zhdukur” dhe raportet që vijnë nga Kievi tregojnë se dhjetëra agjentë, këshilltarë dhe zyrtarë amerikanë janë vrarë.

Numri i saktë i viktimave nuk dihet por besohet të jetë i lartë.

Previous Story

3/22 ose 22 Mars! Datë e Çuditshme!

Next Story

Medvedev Deklaratë e Ashpër

Latest from Info