3/22 ose 22 Mars! Datë e Çuditshme!

/

22.3.2024 (ose edhe 666 e largët) vëllazëria e famshme e zezë Skulls and Bones (322) koinçidon me sulm terrorist në Moskë!

Katër ditë para sulmit të datë 3/22 ose 22.03, Obama ishte në Britaninë e Madhe për një takim privat me kreun e qeverisë në Anglia.

ISIS praktikisht nuk marrë përgjegjësinë për sulmin terrorist në Moskë, por ka dhënë disa luftëtarë me pagesë.

CIA e Obamës, me mbështetjen e Clinton krijoi ISIS! Menjëherë pas kësaj duhet të theksojmë se Obama është presidenti në hije i SHBA-ve.

***

Më 22.3.2020 ose 3/22/2020, OBSH shpalli “lockdown” në kushtet e një pandemie të emërtuar “Corona”!

Shoqëria Sekrete “Skull and Bones” nga ku kanë kaluar disa presidentë të SHBA-ve mban në logon e saj shifrën 322. E në qoftë dekonspirim, binduni që janë djaj, njerëz tejet të rrezikshëm.

Shoqëri sekrete unike në Universitetin “Yale” dhe nuk gjenden në asnjë institucion tjetër akademik as në SHBA, as jashtë saj. Është në pronësi private dhe nuk janë pronë e Universitetit të Yale. Ekzistojnë gjashtë shoqëri sekrete “mbi tokë”. Nj ndër to është “Skull and Bones“, e themeluar në vitin 1832, një nga më të rëndësishmet.

Më shumë, në një artikull të veçantë për “Skull and Bones”, në ditët në vijim.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

25 Vite më Parë - 24 Mars 1999 NATO Filloi Bombardimet në Serbi

Next Story

Rusët Bënë “Pluhur” Selinë e SBU në Kiev Bashkë me Dhjetëra Agjentë të CIA-s!

Latest from Info