Biden: “I Thashë Netaniahut se Unë dhe Ti së Shpejti do të Takojmë ‘Mesinë’ në Jerusalem”! (Antikrishtin do të Thotë)

/

Joe Biden në Dhomën e Përfaqësuesve të SHBA: “I thashë Netaniahut se unë dhe ti së shpejti do të takojmë Mesian (Antikrishti) në Jerusalem”!

Duket se në të njëjtën kohë me eklipsin diellor, në fund të muajit të Ramazanit dhe sigurisht në një skenar satanik dhe të tmerrshëm, do të jemi dëshmitarë të masakrës së një viçi të kuq dhe shkatërrimit të xhamisë Al-Aksa. Për këtë arsye gjeneralët amerikanë u dërguan në Palestinën e pushtuar. Sikur pamja e Antikrishtit në një skenar hollywood-ian është ajo që do të përcaktojë kushtet e fundit të botës në nishane. Në ndarjen pra, ndërmjet demonëve të njerëzve, xhindëve dhe përfaqësuesve të Frontit të së Vërtetës, do të bëhen kështu të qarta shumë dyshime dhe çështje ende të mjegullta.

Burimet hebraike thonë: Ka mundësi që në ditën e fundit të muajit të Ramazanit dhe njëkohësisht me një eklips total diellor, të paprecedent në 375 vitet e fundit, të ketë një ceremoni të ofrimit dhe therjes së viçit të kuq.

Shenjat e kohëve: Një altar i madh u ngrit për sakrificën rituale të viçave të kuq në Pashkën e vitit 2024 për të rindërtuar Tempullin e Tretë të Solomonit. A po sjellin Antikrishtin?

Vazhdimi i këtyre ritualeve amoralë do të jetë rrënimi i Xhamisë Al-Aksa, fillimi i ndërtimit të Tempullit të Tretë dhe shfaqja e Mesisë së rremë ose Antikrishtit. Duhet theksuar se burime të inteligjencës raportojnë për mbërritjen e gjeneralëve amerikanë në territoret e pushtuara, me pretekstin e një sulmi tokësor në Liban dhe mbërritjen e pushtuesve në Rafah, që përkon me udhëtimin e një delegacioni të lartë zionist në Amerikë. Duhet të shohim saktësisht se cili personalitet është kandidat për fuqinë dhe autoritetin e Satanait, për qeverinë satanike dhe njëkohësisht me ceremoninë e therjes së viçit të kuq, të shikojmë saktësisht se çfarë dimensionesh të tjera të kondensimit dhe mishërimit të qenieve të këqija do të marrin pjesë, si dhe me çfarë formati dhe me cilin skenar hollywood-ian do të hapen.

A do të jetë sekuenca e ardhjes së jashtëtokësorëve [demonëve jo njerëzorë] me zbulimin e teknologjive të fshehura, fillimi i Apokalipsit të premtuar? E vërteta është se ky aktivitet ekstrem shkatërrues dhe aktivitet i tepruar i zionistëve na tregon për ndonjë ngjarje të mundshme që kanë parashikuar të paudhët?!

E vërteta: Për të kuptuar këtë postim, ju ftoj të lexoni historinë mitike të viçit të kuq.

Xhamia Al-Aksa ka marrë kërcënime serioze dhe të rregullta nga ekstremistët izraelitë që nga viti 1967. Këto kërcënime u përshkallëzuan në mënyrë alarmante në vitin 2022 me ardhjen e 5 viçave të kuq nga Teksasi, SHBA. Ndër shumë përpjekje të izraelitëve për të ndryshuar status quo-në tek ai që ata e quajnë Mali i Tempullit, që është oborri i xhamisë Al-Aksa, e para nga dy qiblah-ët dhe e dyta nga dy xhamitë e shenjta për muslimanët, është ajo që ndodhi më 14 nëntor 2006, kur rojet e Xhamisë Al-Aksa parandaluan një përpjekje të katër ekstremistëve hebrenj për të gërmuar natën në Varrezat e Mëshirës, ngjitur në murin lindor të xhamisë Al-Aksa, e cila mban eshtrat e disa “shokëve” dhe studiuesve.

Qendra Dokumentare e Jerusalemit i përshkroi sulmet hebreje të vitit 2006 në xhaminë Al-Aksa si më të rrezikshmet që prej vitit 1967, duke vënë në dukje se qeveria hebraike, bashkia e Jeruzalemit dhe grupet ekstremiste hebreje përfituan nga kushtet e situetës së brendshme në Palestinë në atë kohë dhe “shumë ndërtime u detyruan të imponojnë një vepër në tokë, qeveria hebraike dhe bashkia hapën një sinagogë për lutjen hebraike poshtë dhe pranë xhamisë Al-Aksa, hapën muzetë për të shkruar historinë e saj nga asgjëja, zgjeruan Sheshin Al-Buraq, në të cilin ndërtuan një vend për vajtimin e lavdive të tyre të supozuara… dhe adoptuan ndërtime të reja, si të ishin në një garë me kohën, për të plaçkitur xhaminë Al-Aksa dhe për ta judaizuar atë”.

Të gjitha referencat nga Tora për sakrificën e një viçi të kuq, nënkuptojë ndërtimin e Tempullit të Tretë dhe ardhjen e Antikrishtit “Mesisë”! Në pritje të sakrificës.

Previous Story

Babilonia e Re - Cila Është Vallë?

Next Story

Ndërtimi i Tempullit të Solomonit - Prishja e Xhamisë Al-Aqsa nga Hebrenjtë

Latest from Info