Erdogan u Fal të Shtunë në Kishën e Shën Sofisë të Shndërruar në Xhami

/

Erdogan ka shkelur sot në Agia Sofia për t’u falur në kishën e shndërruar “xhami”.

Ai bëri edhe një hap sot, për të përmbushur profecinë e cila thotë se një forcë apokaliptike do ta godasë…!

Presidenti Erdoğan ishte në tempullin e tempujve në atë të Agia Sofia, ndaj publiku Media ka patur shumë interes për hyrjen e Erdoganit në xhami! Me vendosi në kokë qeleshen e bardhë, u lut në tempullin simbol të Perandorisë së Krishtere Bizantine.

Bëri gjithashtu një tjetër shfaqje pushteti mbi Zotin e të krishtereve dhe u mburr teksa bëri një ecje përqar gjithë perimetrit të kishës, në shenjë fitoreje, duke takuar besimtarë myslimanë, kjo edhe në kuadër të zgjedhjeve lokale të ditës së nesërme.

Recep Tayyip Erdoğan fali namazin e akshamit në “Xhaminë” e Shën Sofisë dhe u prit nga një turmë njerëzish në hyrje të sa, por edhe brenda saj nga qindra besimtarë.

Ishte pikërisht Erdogani personalisht, ai që vendosi ta kthente Kishën e Shën Sofisë, monument në mbrojtje të UNESCO-s, në xhami funksionale për besimtarët myslimanë, pa pyetur askënd.

Previous Story

Ndërtimi i Tempullit të Solomonit - Prishja e Xhamisë Al-Aqsa nga Hebrenjtë

Next Story

Putin Ndez Zjarr në Kaukaz - Ja pse!

Latest from Info