Arkitektura e Selisë së Re të NATO-s në Bruksel të Kujton Diçka?

/

Selia u përurua në maj 2017.

Kjo është selia e re e NATO-s në Bruksel. Nga një këndvështrim i caktuar, dizajni sugjeron diçka tjetër dhe fotografia qarkullon kudo në internet.

Selia e NATO-s në Bruksel u ndërtua midis 2010 dhe 2015 dhe i gjithë projekti kushtoi 750 milionë euro, por kostoja më vonë u përshkallëzua në 11 miliardë euro.

Zyrat u përuruan më 25 maj 2017 me një ceremoni në prani të krerëve të shteteve aleate.

Kompleksi është projektuar nga një konsorcium ndërkombëtar projektimi i udhëhequr nga firma amerikane “Skidmore, Owings & Merrill”, përfshirë edhe “Jo Palma”.

Si projektimi ashtu edhe ndërtimi u përfunduan nën kujdesin e Ekipit të Menaxhimit të Projektit të Ministrisë së Mbrojtjes së Belgjikës, të udhëhequr nga koloneli Christian LaNotte dhe inxhinierët e Ushtrisë belge.

Previous Story

Një Tërmet i Fortë 4.8 Rihter Tronditi New York-un

Next Story

100 Miliardë Dollarë për Ukrainën - NATO Është Kundërshtari Absolut

Latest from Info