Kalaja e Lashtë e Nëndheshme me Pllaka Ari

/

Më 20 shkurt 2024, J.P. u dërgua në një mision me pesë persona në një vend nëntokësor në një rajon të ftohtë të SHBA-së.

U transportuan me helikopterin Blackhawk dhe u zgjuan kur arritën në destinacionin. Ishin të veshur me rroba të zeza, të pajisur me maska, ​​të lidhur me radio dhe hynë në një shpellë të madhe nëntokësore, shumë të ftohtë dhe të akullt.

Kur hynë në brendësi të shpellës hasën një ndërtesë të madhe nëntokësore, si një kështjellë, me arkitekturë dhe të zbukuruar në stilit gotik, me shumë figura mitologjike të gshëndura në të, duke përfshirë gargojlat.

Kishte ekipe të tjera ushtarake në atje që ngarkonin kontejnerët e transportit me pllaka ari, secila prej të cilave peshonte rreth 11 kg, në formë frisbi. Çdo kontejner transporti ishte shënuar me një destinacion të ndryshëm në planet, duke sugjeruar se ishte arritur një marrëveshje ku ari dhe artefaktet nga kështjella e lashtë do të ndaheshin me një aleancë ndërkombëtare të një lloji.

A është kjo pjesë e një plani për të emetuar monedha ari?

J.P. më pas, pa disa qënie shumë të gjata, mbi 2 metra, të veshura gjithashtu me maska ​​që ruanin një derë, për të cilat ai dyshoi se nuk ishin qënie njerëzore.

J.P. foli me një skandinav me flokë të shkurtër, i cili tha se ishte atje për të studiuar dhe regjistruar objektet. Kishte gjithashtu një entitet të ngjashëm me Grin, i cili gjithashtu studionte artefaktet dhe monitoronte veprimet e grupeve të ndryshme.

Ekipi i J.P. vazhdoi të ngarkonte një nga kontejnerët e transportit me pllaka ari.

JP ka ofuar dy imazhe të ekipit të tij ushtarak që udhëtonte drejt zonës nëntokësore dhe kështjellës, ku dhe regjistroi një video të përfundimit të misionit, ku ai dhe ekipi i tij shkuan dhe u kthyen me helikopterët Blackhawk, gjithmonë ushëtime natën.

Ai arriti në përfundimin se roli i ekipit të tij ishte të vëzhgonte dhe të zbulonte misionin për publikun e gjerë.

Pamje e ekranit nga versioni YouTube lidhet me videon origjinale të marrë natën, të helikopterëve BlackHawk që niseshin, pasi misioni J.P. përfundoi, më 20 shkurt 2024.

Previous Story

Kinezët Ndërtuan Santorinin e Tyre (video)!

Next Story

Misteri i Gjëndrës Pineale: Njohuri të Lashta & Kërkime Moderne

Latest from Info