“Fola” e AstraZeneca Është Përfundimisht e Papërshtatshme…

/

Na e thanë “ekspertët” dhe kryeministrat!

Fola e AstraZeneca është gjykuar nga Komisioni Europian si përfundimisht e papërshtatshme për përdorim tek njerëzit dhe AstraZeneca po tërhiqet nga kudo dhe madje me kërkesë të vetë kompanisë.

Astra Zeneca, vaksina u tërhoq në heshtje pas veprimit të saj të shkurtër, por vdekjeprurës.

Astra Zeneca tërheq aplikimin e saj për autorizimin e marketing-ut për vaksinën e saj (Vaxzervia) për COVID-19.

Çfarë do të thotë kjo?

Ky “produkt” nuk përfundon studimet, ose më keq, studimet nuk do të përfundojnë, pasi nuk do të tregonin efektivitet dhe mbi të gjitha siguri, ndaj dhe për këtë arsye proçesi i liçencimit është ndërprerë, pasi e kanë shitur produktin, të cilin në fakt e dhanë me imponim tek njerëzit.

Mjekët dhe shkencëtarët ende nuk e kanë gjetur vrimën për t’u futur.

Sa turp, veçse turp!

Previous Story

Zbulimi “Bombë” nga Politico

Next Story

Ungjilli Sipas Mateut 6:1-34

Latest from Info