Mesazhi Alarmues i Murgut për Besimtarët e Krishterë

/

Një murg i ndritur, i mençur dhe i mbushur në Frymë më kërkoi t’ju përcjell mesazhin e mëposhtëm besimtarëve në Krisht.

Ditët që po kalojmë janë të shenjta, por edhe të liga.

1) Djalli e ka nisur prej kohësh kërcimin e tij edhe brenda gjirit të Kishës.

2) Zemërimi i Zotit po vjen dhe do të jetë i tmerrshëm, sepse e kemi shkaktuar ne.

Murgjërit dhe njerëzit e Perëndisë janë vazhdimisht duke u lutur, por shumë herë ata nuk lejohen të flasin.

Lutuni të gjithë dhe mbani një kryq në qafë.

Vishni kryqin në qafë dhe jo rruzaren në dorë.

Kryqi mbron dhe jo rruzarja. Rruzarja është për t’u lutur dhe për të thënë dëshirën në çdo nyjë. Rruzarja nuk është hajmali, nuk mund të na mbrojë.

Kryqin e ka frikë djalli dhe ju duhet ta mbani atë.

Ky është një nga dy mesazhet e murgut.

E dyta është gjithashtu serioze dhe e rëndësishme dhe do ta shihni së shpejti.

Previous Story

Bloomberg: “Erdogan Anulon Takimin me Biden në Shtëpinë e Bardhë” – Krizë e Re me SHBA-në?!

Next Story

Zbulohet Shkaku i 'Mallkimit të Faraonit' që Vrau 20 Njerëz Kur u Hap Varri i Tij - Çfarë Kanë Zbuluar Hulumtimet?

Latest from Info