Fjalë Nukleare: Pse Lufta e Tretë Botërore nuk Mund të shmanget! – Të Shkruarës Nuk i Shpëtojmë Dot!”

/

Në të kaluarën, edhe para vitit fatal 2020, çdo përmendje e Luftës së Tretë Botërore ishte për “racionalistët” e MEDIA-s një “teori konspirative e frikësuesve të ngjyer me spërkatje” ose e atyre që bënë flamurin e tyre protokollet “e papranueshme dhe të neveritshme”. Pleqtë e Sionit.

Në periudhën 2015-2017, pati një sërë artikujsh ku u bë një sulm i papritur nga të ashtuquajturit “studiues” shkencorë të nënshtruar, që edhe një herë u shpikën tekste artikujsh të shumtë, shkruar nga jeromonët fanatikë rusë për të sulmuar lëvizjen çifute të Zionizmit dhe kërkesën e saj për lirinë e hebrenjve të shtypur, nga të krishterët perëndimorë dhe lindorë (ortodoksë), duke përdorur “mite” inekzistente për “shoqëritë sekrete”, të dominuara nga tashmë “të zhdukurit”.

Iluminati dhe të tjerë përhapën fjalën se Urdhri i Iluminatit ishte thjesht një mbledhje e shkencëtarëve të shquar të kohës dhe se mbi themeluesin e tyre Adam Weishaupt ishte shpifur ashpër nga John Robinson, autor i librit “ILLUMINATI”, dëshmi për komplotin kundër të gjitha feve, një libër legjendar i shkruar në 1797, nga ky filozof dhe ish anëtar i Urdhrit. Sigurisht që e vërteta është krejtësisht ndryshe. Robinson jo vetëm që u verifikua në parashikimet e tij shumë vite më vonë, por në kohën e tij si pikëpamjet e tij, ashtu edhe vetë libri u refuzuan nga autoritetet angleze dhe përgjithësisht mendohej se ai donte të hakmerrej ndaj Weishaupt që e kishte përjashtuar nga Urdhri (libri i tij iu drejtua Sekretarit Anglez të Luftës William Wyndham, oficer i inteligjencës për veprimtarinë e shoqërisë sekrete në Angli, i cili më vonë doli të ishte një hebre i krishterë nga Lindja).

Por sigurisht, për të vërtetuar se nga njëra anë përpjekja e Mashtrimeve dhe nga ana tjetër, shkrimet e Albert Pyke, ish gjeneral i Luftës Civile, Mason i shkallës 33 dhe themelues i “Urdhrit e Palladiumit” (kisha e parë satanike) në një letër drejtuar përfaqësuesit të Urdhrit Illuminati përfundimisht jo të zhdukur, të Italisë së shekullit të 19-të, Giuseppe Mancini, i cili parashikoi tre luftëra botërore, për ta bërë njerëzimin të pranonte Qeverinë Botërore të planifikuar, doli absolutisht i vërtetë.

Dy luftërat e para botërore, të cilat tashmë janë histori, kontribuan në humbjen e Krishtërimit kryesisht ortodoks në Europë nga njëra anë, përmes revolucionit bolshevik dhe promovimit të ateizmit në Rusi dhe nga ana tjetër, krijimit më në fund të shtetit të Izraelit, si një premtim i OKB-së së sapoformuar dhe si një nderim për kombin hebre për gjenocidin që pësoi në Holokaust.

Por Lufta e Tretë Botërore, sipas Pike, ka për qëllim zhdukjen e feve në rajon, përmes një beteje deri në fund midis zionizmit politik dhe islamizmit në rajon, në mënyrë që më vonë ata që do i mbijetojnë këtij Holokausti të dytë të refuzojnë të gjitha fetë, si mjete për të imponuar nacionalizmin mbi popujt.

Kështu për të tretën herë Pike KONFIRMOHET.

Si përfundim, mund të themi se Lufta e Tretë Botërore, përsa i përket punëve, është krimi i tretë i madh i Zionizmit Botëror, i cili sot përfaqësohet nga Forumi Ekonomik Botëror dhe Bashkimi Europian.

Rusia është fituese, por lufta… nuk ndalet!

Kur filloi lufta ruso-ukrainase, kishte shumë njerëz në nivel ndërkombëtar që besonin se kjo luftë nuk do të zgjaste shumë dhe se thjesht do ta detyronte Rusinë të kapitullonte, sepse siç mendonin ata dhe ky ishte rezultat kryesisht për shkak të “propagandës”sëe mediave të kontrolluara, Rusia do të vuajë aq shumë sanksione, sa do të detyrohet të tërhiqet. Shumë pak e argumentuan ndryshe këtë situatë, ndër ata pak edhe mast.al. Kjo do të thotë se konflikti me Rusinë do të sjellë situata shumë të këqija dhe do ta çojë Perëndimin në një ngërç.

Sot, të gjithë e pranojnë tashmë se Rusia do të jetë fituesja e madhe dhe Ukraina do të jetë ajo që “do të paguajë” për jetët e humbura dhe dëmet. Një vështrim në faqet kryesore ndërkombëtare të lajmeve dhe do të shihni të vërtetën.

Guardian: “Trupat ruse kanë bërë përparim të rëndësishëm në Ukrainën lindore”.

Newsweek: “Forcat e Armatosura të Ukrainës mund të humbasin disa pozicione në javët në vijim”.

Forbes: “Dy brigada të Forcave të Armatosura të Ukrainës u arratisën nga Ocheretino”.

The Hill: “Paketa e re e ndihmës së SHBA-së për Ukrainën është e rëndësishme për Kievin, por nuk është e aftë të ndryshojë rrënjësisht situatën në fushën e betejës”.

The Independent: “Paketa e ndihmës ushtarake e Ukrainës mund të jetë e pavlerë”.

Konservatori Amerikan: “Ndihma e re ushtarake e SHBA për Ukrainën nuk do t’i çojë Forcat e Armatosura të Ukrainës drejt fitores”.

Politico: “Është tepër vonë”.

Siç e kupton secili prej nesh, të njëjtat faqe ndërkombëtare të lajmeve perëndimore që kontrollohen njëkohësisht nga ndërkombëtarët e WEF, pranojnë se Perëndimi do të pësojë një disfatë të madhe.

Por pse kështu? Kush po i shtyn ata të pranojnë publikisht se gjërat kanë shkuar shumë keq dhe se, sido që të jetë, çdo ndihmë shtesë për ukrainasit do të jetë e kotë dhe një pikë në oqean, siç thekson Independent? A nuk e dinin se me kë po ngatërroheshin, që në fillim? A nuk e dinin ata se Rusia nuk është mundur KURRË që nga Perandoria e parë Ruse?

Përgjigja është shumë e thjeshtë. Siç rezulton, ata dinin gjithçka.

Ata e dinin se Rusia, gjatë gjithë kësaj kohe nga viti 2014 e tutje, po pajisej me armë të teknologjisë së re. Ata e dinin se Rusia kishte aftësinë jo vetëm të qëndronte gjallë, por të asgjësonte çdo lloj rezistence ukrainase, qoftë të armatosur me armë të NATO-s apo jo. Ata e dinin se për Rusinë, sanksionet e tyre do të kishin zero efekt.

Atëherë pse e bënë?

Por për arsyen më të thjeshtë: Ata mund ta shtypin “butonin” e armëve që mbjellin vdekjen kudo! Ky ka qenë gjithmonë qëllimi i tyre. Kjo është arsyeja pse ata vazhduan me një zgjerim të ri të NATO-s, duke integruar të dy vendet e mbetura skandinave (Suedi, Finlandë). Ata donin ta sillnin pranë Rusisë, për ta mbytur literalisht. Situatë që të detyron ta shtypësh atë dreq buton bombash që shkatërrojnë gjithçka përballë tyre!

Megjithatë, Putini, për shkak se ai e di më mirë Historinë se ata, konsideron, me të drejtë, se më shumë se gjysma e Ukrainës është ruse! Domethënë se është e banuar nga rusë dhe jo nga popuj të një etnie tjetër. Prandaj dhe nga respekti për etnitë e tjera që përbëjnë shtetin ukrainas, d.m.th. polakët, lituanezët, çekët, etj., përjashton në vetvete çdo përdorim të armëve të shkatërrimit në masë. Por ku mund të hedhë bomba të tilla janë vendet e tjera europiane që i përkasin kampit perëndimor dhe të NATO-s.

Në muajt e fundit ka pasur raste të shumta të zyrtarëve europianë dhe amerikanë që kanë lënë të kuptohet për mundësinë e një përshkallëzimi të ri ushtarake. Gjithashtu BE foli hapur për çizme në territorin e Ukrainës, ndërsa zyrtarët e NATO-s (për shembull Stoltenberg) deklaruan pa mëdyshje se nuk do të pranojnë një humbje në Ukrainë nga rusët. Kremlini, nga ana tjetër, paralajmëroi edhe një herë se armët bërthamore janë gjithashtu në tryezë, nëse trupat perëndimore hyjnë në luftë.

Pra, nëse kjo ndodh, do të thotë se Perëndimi ka kaluar çdo vijë të kuqe të tolerancës ruse, kështu që nuk do të ketë më hapësirë për Moskën dhe butonat do të shtypen. Nëse jo ato bërthamore, por të paktën ato që shkatërrojnë gjithçka në një rreze prej kilometrash të tërë.

Madje mund të ndodhë nëse ukrainasit që kanë blerë tani 100 raketa ATACMS me rreze të mesme veprimi, që mund të godasin caqet ruse brenda Rusisë, madje edhe vetë Moskën, ta detyrojnë Putinin të hapë çështjen e armëve të rënda. Ndoshta kjo është arsyeja pse Putin urdhëroi Moskën të rrethohej nga sistemi shumë i përmirësuar S-500, i cili mund të garantojë ombrellën më të mirë të mundshme kundërajrore në botë dhe mund të rrëzojë çdo sulm raketor nga raketat e NATO-s me sukses 100%.

Izraeli si një “Kalë Troje” për të filluar fazën e tretë të luftës.

Siç kemi shkruar në artikujt të tjerë, të mëparshëm në mast.al, sulmi i Hamasit ishte organizuar dhe orkestruar nga elita internacionaliste e WEF, me ndihmën e CIA-s. Në fund të fundit, armët e përdorura nga rebelët e Hamasit ishin qartësisht me origjinë amerikane, siç e kanë kuptuar ekspertët e kësaj teme, pasi kanë parë videot e postuara nga palestinezët. Ajo që ne ende nuk e dimë, të paktën deri më tani, është nëse vetë Mossad ishte në dijeni për sulmin. Megjithatë, sipas indikacioneve dhe bazuar në faktin se shërbimi sekret izraelit u “kap në gjumë” në mënyrë krejtësisht të pajustifikueshme dhe gjithashtu fakti se ishte paralajmëruar nga shërbimet përkatëse egjiptiane se, Hamasi po përgatiste një sulm të madh dhe informacioni me siguri ishte hedhur në koshin e plehrave, arrijmë në përfundimin se Mossad tashmë ishte i informuar dhe i urdhëruar nga lart që të mos reagonte.

1.500 izraelitë të pafajshëm që u vranë nga sulmi me raketë u flijuan nga zionistët (ashtu si miliona hebrenj u flijuan 80 vite më parë nga nazistët në altarin e Baalit, nga vetë zionistët për të përshpejtuar krijimin e shtetit të tyre të Izraelit), për të nisur fazën e dytë të Luftës së Tretë Botërore. Pikërisht këtë fazë e ka “profetizuar” edhe Albert Pike.

Plani u zhvillua jo për të spastruar etnikisht palestinezët, por për të provokuar vetë Iranin. Izraelitët kanë kohë që u bëjnë presion ndërkombëtarëve për të goditur Iranin, por ata nuk morën “dritën jeshile” sepse Amerika do të ishte menjëherë në bankën e të akuzuarve.

Kështu në Lindjen e Mesme u zbatua për herë të dytë plani “Akil” i Hitlerit, me të cilin Gjermania sulmoi Poloninë.

Ky plan u hartua nga vetë Goebbels dhe parashikonte rekrutimin e 100 të dënuarve me dënime të gjata për të imituar ushtarët polakë, që pushtonin Gjermaninë në këmbim të lirisë së tyre.

Ushtria gjermane nuk dinte absolutisht asgjë për këtë plan dhe sapo panë “ushtarët polakë”, pra turmën e të dënuarve që “kalonin” kufirin, hapën zjarr dhe i vranë të gjithë. Ky “sulm” u transmetua në radio në të gjithë Gjermaninë. Francezët dhe britanikët u kapën në befasi dhe Hitleri ndjeu presionin për të goditur dhe pushtuar Poloninë. Kështu filloi Lufta e Dytë Botërore dhe në mënyrë të ngjashme, me të njëjtin plan, por me protagonistë të ndryshëm, filluan edhe përgatitjet për Luftën e Tretë Botërore.

Izraeli e la Hamasin të godiste i pari në mënyrë që të kishte “justifikimin” e gjoja vetëmbrojtjes.

Përfshirja e Iranit në të gjithë fazën është çështje ditësh tashmë, pasi ai nuk mund ta tolerojë këtë gjenocid të vërtetë të palestinezëve myslimanë, që po vazhdon prej muajsh dhe është reagimi është krej i natyrshëm. Nëse ai ende nuk ka sulmuar me forcë të plotë (hakmarrja për sulmin ndaj ambasadës iraniane nga hebrenjtë në Damask nuk është aspak serioze), kjo është për shkak të presionit që ka marrë nga Rusia për të mos reaguar ende, sepse lufta në Ukrainë po përshkallëzohet. Megjithatë, Irani tashmë ka qenë i përfshirë në sulme, me prokurë sigurisht, kundër Izraelit, kryesisht përmes Libanit, por sulmi i Izraelit ndaj Ambasadës iraniane në Damask në thelb siguron që Irani “do të angazhohet” drejtpërdrejt në sulme kundër objektivave izraelite.

Dhe është çështje ditësh që kjo të ndodhë, sepse izraelitët janë të vendosur të spastrojnë përfundimisht “rrezikun islamik” dhe tani presin ardhjen e “Mesisë” së tyre.

haaretz: αρκετοί Υπουργοί Νετανιάχου υπέρ ανέγερσης Γ' Ναού! Μεσσιανικές  οργανώσεις επιχορηγούνται για ανέγερση Γ Ναού από Αμερικανο-Εβραίους,  Χριστιανοσιωνιστές και ισραηλινή κυβέρνηση! Αναβολή. Η κόκκινη δαμάλα  κρίθηκε ακατάλληλη!! – dimpenews.com

Disa ditë më parë, një blog i njohur, publikoi një postim “të çuditshëm” në lidhje me Bidenin duke i thënë Netanyahut se “në vitin 2025, së bashku do të shohim Mesinë të vijë”, me referenca për një altar të madh për sakrificën rituale të mëshqerrave të kuqe në Pashkën hebraike 2024, për themelin dhe rindërtimin e Tempullit të Tretë të Solomonit. Nuk e kemi sigurinë absolute për informacionin që pretendohet nga shumë portale të huaja, por duke qenë se ndërkombëtarët e WEF-së punojnë gjithmonë me numerologjinë Kabala, gjithçka është për diskutim në tryezë. Dhe kështu, sipas vlerësimeve të ekspertëve të “Konspiracionit”, Elita kërkon që gjithçka të ketë përfunduar deri në fund të vitit 2025.

Elita internacionaliste, në fund të fundit, është plotësisht e parashikueshme, sepse planet e tyre janë zbuluar prej shumë vitesh. Nuk e dimë nëse viti 2025 do të jetë në të vërtetë viti përcaktues apo do të jetë viti 2027, apo viti 2030 (këto janë data jo reciproke). Ajo që dimë gjithësesi, është se zgjerimi i luftës është plotësisht i pashmangshëm.

Europa e robëruar nga internacionalistët po luan me panikun.

Shkrimtari dhe kolumnisti amerikan Brandon Smith në një tekst në faqen e internetit Alt-Market, shkruan për këtë:

“Lufta me Rusinë do të varet më shumë nga përfshirja europiane sesa nga përfshirja e SHBA-ve. Ndërsa SHBA-ja është deri tani furnizuesi më i madh i armëve për Ukrainën, qëllimi përfundimtar besoj se është integrimi i trupave europiane në frontin ukrainas, që do të ishte një shpallje automatike e luftës botërore. Baza për mobilizimin e trupave nga Europa është propaganda e “teorisë domino””. Janë dëgjuar disa nga këto në Amerikë, por jo në të njëjtin nivel me popullsinë e BE-së që pretendojnë se qëllimi i Rusisë është të pastrojë Ukrainën, si një kanal për të pushtuar pjesën tjetër të Europës. Ky është i njëjti pretendim që u përdor për të justifikuar luftën amerikane në Vietnam: “Nëse lëmë një vend të bjerë në duart e armikut, të gjitha vendet përreth do të bien”.

Ai ka absolutisht të drejtë, sepse si lidershipi i NATO-s, ashtu edhe lidershipi i korruptuar i Ukrainës këmbëngulin që lufta, pavarësisht humbjeve të tmerrshme të pësuar nga pala ukrainase, duhet të vazhdojë, për të kufizuar fitoren e Rusisë! Për ata që nuk besojnë se priftëria internacionaliste e zionistëve qëndron pas ngjarjeve të tmerrshme që po përjeton planeti dhe se ata janë qytetarë injorantë, apo të keqinformuar të Perëndimit, pyesin veten pse nuk ka pasur ndonjë diskutim serioz për diplomacinë, nëse merret parasysh rreziku në lojë. Një propozim paqeje duhet të ishte paraqitur që nga momenti i fillimit të luftës dhe duhet të kishte pasur përpjekje të vazhdueshme për të arritur një marrëveshje.

Në vend të kësaj, edhe bisedimet e kufizuara të paqes janë prishur përpara se të fillonin vërtet. Ndërsa në dy luftërat e mëparshme kishte pasur një periudhë relativisht të gjatë negociatash përpara se të fillonin të gjuanin topat, sot çdo negociatë për paqe që filloi pas pushtimit rus dhe takimi u organizua në Kostandinopojë, u iniciua nga Ertoğan dhe siç ankohet Al. Arestovich, ish këshilltar i Zelenskit, ata, ukrainasit pra, u ndaluan me forcë mes ndërhyrjes së ish kryeministrit britanik Boris Johnson!

Ky informacion i fundit doli në dritë menjëherë pas kundërsulmit rus që vulosi fitoren e Rusisë në Ukrainë.

Pra, bazuar në zhvillimin e luftës në Europën Qendrore dhe që nuk është ajo që do të donin liderët e BE-së dhe mbi të gjitha Presidenti i Francës Macron, Europa Perëndimore do të orientohet në drejtimin e misionit zyrtar të trupave në Ukrainë.

Putin e di këtë dhe e kupton më mirë se kushdo lojën e bërë nga ndërkombëtarët, nëpërmjet Macron.

Në thelb, Macron, duke e ditur se Gjermania tashmë ka rënë nga lidershipi informal që kishte në Union, po përpiqet të zërë vendin e saj duke lënë mënjanë Scholz-in, i cili literalisht ka humbur “vezët dhe shportat” dhe për këtë arsye nuk do të hezitojë gjithmonë në bashkëpunim me pleqërinë e WEF, nëpërmjet Stoltenberg, për të dërguar një ushtri mercenare duke tërhequr zvarrë pjesën tjetër të Bashkimit Europian në të.

Është “domino” për të cilën foli Brandon Smith. Nga ana tjetër, Putin nuk i interesonte aq shumë prezenca e njësive të vogla mercenare që luftonin në Ukrainë, sepse i shërbente prania e tyre atje, pasi këta mercenarë ishin një objektiv i mrekullueshëm për bombat ruse, por edhe material dëshmues për të mbrojtur pozicionet e tij. Por kur gjërat të marrin një kthesë zyrtare, atëherë do të flasin bombat e mëdha që do të mbjellin kërdinë dhe gjëmën, në të gjithë kontinentin europian.

Kush do të luftojë në një luftë kasaphane?

Rezultatet e dy luftërave të mëparshme ishin absolutisht tragjike. Miliona ushtarë u therën nga të dyja palët dhe ajo që lanë pas nuk ishte gjë tjetër veçse një grumbull i madh rrënojash. Siç shkruan Erich Maria Remarque në librin e tij “Jo më i ri se Fronti Perëndimor”, duke iu referuar ngjarjeve të Luftës së Parë Botërore, shumë pak nga anglo-francezët donin të luftonin. Shumica u shtynë ta bëjnë këtë përmes rekrutimit.

Sigurisht, kushtet e jetesës në atë kohë ishin të ndryshme. Nuk kishte komoditetet e sotme, as bollëkun e ushqimit për të varfërit, të cilët ishin të shumtë. Burrat ishin të fuqishëm, muskulozë, të lidhur me tokën (kryesisht zonat rurale të shteteve), duronin mundime dhe për më tepër, ata që shkonin të luftonin vullnetarisht, ishin fanatikë për konceptin e atdheut dhe mbi të gjitha kishin besim te Zoti, pavarësisht emërtimit.

Por sot gjërat janë krejtësisht ndryshe.

Sot dominon i ashtuquajturi brezi “Z”, pra ai brez ku koncepti “luftë” është krejtësisht i panjohur. Ose më mirë luftën, ata e njohin atë si një video game në rastin më të mirë. Ky brez u rrit me jetën dixhitale, e cila i mban në komoditetet dhe dembelizmin mendor dhe fizik. Gjeneratës “Z” gjithashtu, nuk i pëlqejnë plotësisht politikanët e sotëm pavarësisht nga çfarë krahu janë, sepse i konsiderojnë të korruptuar nga natyra. Është krejtësisht i pabindur, i vështirë për t’u menaxhuar dhe koncepti i “patriotizmit” është shumë i kufizuar.

Sidoqoftë, përveç Gjeneratës “Z”, ka edhe një përqindje të madhe burrash të aftë (dhe kryesisht konservatorë, të modës së vjetër dhe nacionalistë) me sfond dhe aftësi për të luftuar, por që ende nuk duan të bëjnë asgjë me Ukrainën.

Arsyeja është e thjeshtë: Ata besojnë se qeveritë perëndimore të majta ekstreme dhe globalistët duan t’i përdorin ato si mish për top për t’i hequr qafe. Pasi të jenë të rraskapitur në luftë, nuk do të mbetet askush që të kundërshtojë marrjen përfundimtare të vendit të tyre nga Pleqësia Ndërkombëtare.

Pra, kush do të shkojë të sakrifikojë veten përmes rekrutimit në një luftë që nuk i përket? Dhe kjo pyetje i bëhet edhe gjeneralit të Britanisë, Sir Patric Sunders, ku pak ditë më parë u përpoq, si një Churchill tjetër, të ngrinte të rinjtë e Britanisë dhe të bënte thirrje për rekrutim të menjëhershëm për të formuar ushtrinë e re britanike. Kush do të shkojë të luftojë për një vend që është në anën tjetër të Europës dhe që nuk ka lidhje me ta në Perëndim?

Në veçanti, pas intervistës së Putin me T. Carlson, miliona nga këta njerëz mësuan se kush është Rusia, kush është Ukraina, pse po masakrohen atje dhe kush po i ther.

E kundërta është plotësisht e vërtetë për rusët që luftojnë atje. Këta burra janë të zhytur në jetën e ashpër të fshatit rus. Ata nuk hanë nga restorantet e ushqimit të shpejtë, nuk rrinë zgjuar herët para televizorit me telekomandë për lojëra video dhe mbi të gjitha, ata janë besnikë ndaj liderit të tyre dhe e duan vendin e tyre dhe statusin e tij perandorak.

Nuk ishte rastësi që 81.67% erdhën sërish për Putinin në zgjedhjet e fundit. Besimi i popullit rus në udhëheqësin e tyre është i paprecedent nga standardet perëndimore. Pra, e vetmja shpresë që u ka mbetur internacionalistëve për ta përhapur luftën kudo, është që krerët e vendeve të Europës të bëjnë atë që do Pleqësia dhe Macron, pra dërgimi zyrtar i një ushtrie të NATO-s të përbërë nga mercenarë europianë, si “idiotë të dobishëm” për Amerikën, për të detyruar Rusinë që të shtypë… butonin.

Dhe sa më vdekjeprurëse dhe më mizore të bëhet lufta, aq më shumë internacionalistët do të propagandojnë se Rusia do të jetë përgjegjëse për të, sepse nuk respekton njerëzimin!

Lufta e internacionalistëve, profecitë dhe masakra.

Nëse për Ukrainën dhe fatin e saj, “vdekja është prezent”, gjërat në Lindjen e Mesme janë ende fluide.

Aty, natyrisht, do të luhet e gjithë loja dhe tashmë duket qartë thënia e Shënjtit Paisios “…Palestina është fusha e tyre, Deti i Vdekur është varri i tyre”.

Çështja është se si do të luhet dhe me çfarë “kushtesh”.

Tani për tani, administrata amerikane po bën gjithçka që mundet, edhe për shkak të zgjedhjeve të ardhshme të nëntorit, për të vonuar gjërat. Biden, ose të paktën ata që qëndrojnë pas tij, po bëjnë gjithçka ose pothuajse gjithçka për të mbajtur çmimet e naftës dhe energjisë artificialisht të ulëta, duke hedhur rezerva strategjike në treg.

Sulmet e fundit të Ukrainës në depot ruse të naftës kanë kontribuar në rritjen e çmimeve të gazit natyror gjatë muajit të kaluar, pikërisht për shkak se nafta ruse ende blihet nga vendet perëndimore përmes rrugëve indirekte. Dhe këto sulme zbulojnë sesa i ndjeshëm është tregu i naftës ndaj kërcënimit më të vogël të furnizimit.

Siç e dimë të gjithë, çdo konflikt i madh në Lindjen e Mesme do të nënshkruajë marrëveshjen dhe çmimet e gazit do të shpërthejnë.

Inflacioni i pakontrolluar nuk do të jetë vetëm nyja e vdekjes së presidencës Biden (duke supozuar se zgjedhjet presidenciale janë ende të rëndësishme), por do të jetë zilja e vdekjes së të majtës neofile dhe të internacionalistëve në tërësi, NËSE ata nuk mund të vonojnë një fatkeqësi më të madhe ekonomike, derisa të gjejnë një kokë turku, ose derisa të mund të fillojnë një luftë vërtet masive.

“Koka e turkut” ose do të jetë Trump dhe republikanët, ose Rusia me BRICS, ose të dyja. Nëse Trump zëvendëson Biden në fund të vitit 2024, atëherë rrëzimi, për të cilin të gjithë ekonomistët seriozë po japin alarmin, do të jetë shumë më i shpejtë dhe sigurisht do t’i ngarkohet lëvizjeve konservatore edhe brenda Europës, nëse zgjedhjet europiane tregojnë një fitore të partive konservatore. Biden, nëse nuk ka mashtrim elektoral, nuk do të jetë në detyrë në janar 2025. Por duke qenë se kemi të bëjmë me një bandë ndërkombëtare, banditë dhe njerëz të korruptuar, ekziston edhe skenari që ata të sigurojnë një luftë parazgjedhjore.

Ndoshta me qëllimin për të penguar apo vonuar votimin. Ndoshta edhe me qëllimin për të krijuar mjaft kaos, që vota të manipulohet, ose të jepet përshtypja se është manipuluar, duke shkaktuar trazira civile.

Në kohën kur Biden “fitoi” zgjedhjet në vitin 2020, kishte nisur Plani A për Globalistët përmes “pandemisë” false. Qëllimi i tyre ishte vendosja e vaksinave si një masë e përhershme e menaxhimit të personave dhe Covid Pass ishte loja e tyre e madhe për të krijuar një mjedis të përhershëm autoritar, me aftësinë për të shtypur grupet konservatore që refuzuan të nënshtroheshin. Dhe, sido që ta bëjmë ne, ata nuk e morën atë që donin. Dua të them, nuk funksionoi për ta. Ata dështuan!

Shumica dërrmuese e konservatorëve në të gjithë Perëndimin rezistuan fuqishëm, ndërsa vetë Covid i “shiti” në variantin Omicron dhe plani u rrëzua.

Lufta e Tretë Botërore është pra faza tjetër, pasi e para dështoi, pra plani B. Prandaj po shtyjnë kaq fort dhe plotësisht të orkestruar, që raketat të fillojnë të bien në çdo drejtim përpara se t’u ndodhë e pashmangshmja, pra përpara se Konservatorët të kapin pushtetet kryesore.

Është e rëndësishme të kuptohet, se çdo krizë e krijuar nga internacionalistët/zionistët, synon të shkatërrojë jo vetëm mendimin e lirë, por edhe ata që kanë dhe zotërojnë të Vërtetën që mbron krishtërimi kudo.

Objektivi i vërtetë nuk është Rusia apo Irani, si shtete. Qëllimi i vërtetë është Liria e dhënë nga e Vërteta që mbron Vetë Krishti.

Këto ngjarje janë krijuar për të krijuar një mjedis të favorshëm për tiraninë dhe për të vepruar si mbulesë për kolapsin e planifikuar ekonomik. Me fjalë të tjera, ata veprojnë si mbulesë për luftën e vërtetë kundër atyre njerëzve që ende qëndrojnë për liri.

E vetmja gjë e sigurtë është se Etërit tanë të Shenjtë modernë janë të justifikuar një nga një për atë që po ndodh tani.

“Ata do t’ju japin shumë para dhe më pas do të duan tua marrin ato, por nuk do të munden. Lufta do t’i kapë”, tha Shenjt Kozma Etoloi.

“Identitete të antikrishtit do të dalin, por pak do t’i pranojnë ata. Lufta e ardhshme do t’i anulojë ata”, tha Shënjt Paisios.

“Unë nuk do ta arrij qytetin, do të largohem kur të fillojnë ngjarjet për qytetin” tha Shënjt Efremi i Arizonës.

Të gjithë, por të gjithë pa përjashtim, po flisnin për një Luftë të Tretë Botërore të tmerrshme, e cila do të shfaroste “Bishën”. Në fakt, Shënjt Paisios e shpjegoi atë si “një shuplakë të fortë të Krishtit për sistemin satanik”, duke lënë të kuptohet se Lufta e Tretë Botërore e planifikuar nga ndërkombëtarët do të ndodhë sepse ajo i shërben planeve të Zotit. Jo për të shkatërruar njerëzimin, por për të sheshuar mëkatin.

Perëndimi i korruptuar po luan truket e tij, por nuk do të fitojë.

Për të qenë konsekuentë dhe gjithmonë brenda masës së perceptimit të saktë, mund të themi vetëm një gjë: Perëndimi dhe internacionalistët që e tërheqin zvarrë karrocën e idesë së tyre, po luajnë lojën e fundit, por është shumë e dyshimtë nëse do ta fitojnë. Dhe këtë nuk po e shkruaj bazuar vetëm në profecitë e shenjtorëve, e shkruaj sepse është përfundimi i evolucionit gjeostrategjik të deritanishëm.

Nxitimi i internacionalistëve për të sjellë Sundimtarin Botëror (d.m.th. Antikrishtin, mos i ngrënë fjalët) një orë më shpejt, i ka shtyrë ata të detyrojnë ndryshime masive socio-politike me zhurmë, pa marrë parasysh këtë reagim të pabesueshëm të më shumë se gjysmës së popullsisë së planetit dhe kryesisht të vendeve të krishtera dhe myslimane. Për shkak se ata kishin, dhe ende kanë, kontroll mbi masmedian dhe shoqërinë e korruptuar të vendeve perëndimore, besuan se kishte ardhur koha për ndryshime të mëdha dhe se brenda 5 deri në 6 viteve, ata do të ndryshonin botën.

Ata besonin se për shkak se, për shembull, Harari doli dhe tha se “Krishti dhe Shkrimet janë lajme të rreme të krijuara për të penguar madhështinë e intelektit njerëzor”, se e gjithë bota e kontrolluar prej tyre do ta pranojë apriori dhe se nëse të gjitha këto që promovojnë (legalizimi i homoseksualeve, agjenta Woke, imigrimi i paligjshëm me qëllim ndryshimin e entitetit të popujve, etj.), njerëzimi do i pranojë, dëshiron apo jo, dhe nëse e bëjnë ‘de jure’, çdo gjë do shkojë perfekt dhe ata në fund “do të hanë ëmbëlsirën” e suksesit!

Ata besonin se njerëzit e tyre (konsulentë, politikanë, agjentë, analistë dhe një tufë bufonësh) kishin studiuar siç duhet shoqëritë e formuara nga 40 vite propagandë dhe promovim të stilit të jetesës, dhe se njerëzit janë gati të harrojnë se janë burra dhe gra dhe se ka 75 gjini.

Që do të pranojnë Prindin 1 dhe Prindin 2 pa problem.

Njerëzit do të harrojnë që Kleopatra ishte një greke kaukaziane dhe jo një kongoleze e zezë.

Ata do të harrojnë se njerëzit me lëkurë të errët ekzistonin jo vetëm në dhomat e pritjes së aristokracisë së Anglisë, por as si skllevër të dorës së tretë në stallat dhe fushat e Britanisë.

Ata do të harrojnë se ishin të krishterë të pagëzuar.

Ata do të hanë kashtë dhe do të bien në grackën e marrëzive të “ndryshimeve klimatike”, edhe pse kanë mësuar nga vetë shkollat ​​e kontrolluara, nga po këta ndërkombëtarë, se dioksidi i karbonit që përmban atmosfera është ushqimi i bimëve që prodhojnë oksigjen dhe prandaj është i domosdoshëm për vetë jetën.

Ata do të harrojnë mënyrën e tyre tradicionale të jetesës, sepse jetojnë në qytete të mëdha dhe të pangopura me reklama fantastike me ansamblet Dior dhe Gucci, me fjalë të tjera ata do të lënë pas lehtësisht të kaluarën e tyre dhe do të asimilohen menjëherë me diktatet e Schwab, Soros dhe dërrasën e tyre të lundrimit.

Sikur internacionalistët të kishin akoma pak durim për largimin e këtij brezi të viteve 40, 50 dhe 60 të sotëm, pra fëmijët e viteve 60-70, që nuk u rritën me ‘video games’ dhe telefona inteligjentë, por i hasën në rrugën e tyre drejt moshës madhore dhe sikur të mbeteshin vetëm brezat X dhe Z dhe pasardhësit e tyre, ndoshta do t’ia dilnin me sukses planit të tyre, megjithëse edhe kjo e thënë sërish me rezervë.

Por ata nuk patën durim.

Sepse udhëheqësit e tyre, “të pavdekurit” Jacob Rothschild, Henry Kissinger, David Rockefeller dhe George Soros e kishin bërë vizion të jetës së tyre për të jetuar dhe për të parë shoqërinë botërore, globale që baballarët, gjyshërit dhe stërgjyshërit e tyre kishin planifikuar për shekuj me radhë, dhe që më në fund po bëhen deri diku realitet.

Por Zoti… mbylli sytë ndaj tyre dhe dërgoi “para kohe” tre nga të katërt në varr dhe si rrjedhojë edhe në Ferr. Dhe nuk do të kalojë shumë kohë që dy të tjerët t’i takojnë atje, Soros dhe Schwab. Sepse, si mund ta bëjmë, Krishti është Mbreti i Botës, material dhe jomaterial dhe jo Harari dhe Inteligjenca e tij Artificiale që dëshiron të zëvendësojë vetë Njeriun.

Si përfundim, perëndimi i kalbur dhe “motoja e tij e përjetshme” se është gjithmonë në anën e duhur të Historisë dhe pjesës tjetër të botës është problematik, nuk kalon më. As NATO-ja, pra ushtria e saj, as mënyra e saj e shumëpropaganduar e jetesës, siç është bërë, nuk tolerohet më nga askush.

Pseudopandemia që ata planifikuan dhe kërcënimet me vaksina dhe leje për Covid-in, dëshmuan edhe dështimin e tyre të plotë.

Karta e fundit e Perëndimit, pra, është Lufta e Tretë Botërore. Vetëm ajo mund t’i shpëtojë dhe ata do të bëjnë gjithçka për ta fituar atë. Fitorja e Rusisë në Ukrainë erdhi për të nxjerrë në pah themelet e lëkundura dhe hipokrizinë pafund të NATO-s, por edhe paaftësinë e plotë të klubit të politikanëve ndërkombëtarë që e përfaqësojnë atë. Gjithçka që ata planifikuan kundër Rusisë ra në boshllëk. Çfarëdo armësh që u dërguan ukrainasve dhe çfarëdo vrasësish të trajnuar që CIA dhe MI6 dërguan, që i pagëzuan si “mercenarë”, Rusia i likuidoi ata.

Rusia fitoi NATO-n në Ukrainë, gjë që nëse do të ndodhte në të kaluarën dhe po flas për vitet ’90, do të ishte e paimagjinueshme.

Irani godet Izraelin dhe Izraeli kundërsulmohet me një kundërsulm pothuajse komik.

Huthët e Jemenit po godasin anijet luftarake amerikane, po rrëzojnë raketa dhe drone, por amerikanët nuk guxojnë t’i bombardojnë! “Amerika do të pushojë së qeni një superfuqi. Rusia do të jetë një superfuqi”, ka thënë një Papë.

Kjo është pikërisht ajo që po jetojmë tani.

Dhe kjo është arsyeja pse Lufta e Tretë Botërore është e pashmangshme. Sepse Perëndimi do i shkojë deri në fund. Internacionalistët do të luajnë lojën Monopolis, derisa të mbeten në rrogoz.

Pra, a do të jetë bërthamore kjo luftë që do të shkojë deri në fund? Absolutisht Jo!

Dhe për të kundërshtuar ata që thonë dhe këmbëngulin se lufta do të jetë bërthamore, shumë prej tyre analistë dhe njohës brilantë të gjeopolitikës, besoj se lufta nuk do të jetë bërthamore.

Armët që do të përdoren do të jenë armë të shkatërrimit në masë, por jo bërthamore.

Alternativat bërthamore, bombat e uraniumit të varfëruar të përdorura nga amerikanët në luftën kundër Serbisë në vitin 1999, u treguan se kishin pasoja të mëdha mjedisore dhe përfundimisht u ndërprenë. Në luftën e Irakut nuk u hodhën këto bomba, por u hodhën të tjera që ishin po aq të fuqishme, por jo me kokë bërthamore, ose uraniumi të varfëruar.

Kështu që dyshoj fort që loja përfundimtare për satanistët / ndërkombëtaristët të jetë një konflikt bërthamor global.

Përndryshe, përse do të shpenzonin dekada vite investimesh dhe kapitalesh për të ndërtuar një rrjet masiv kontrolli përmes teknologjisë dixhitale, për t’i hedhur në erë të gjitha në pak sekonda?

Kjo nuk ka kuptim!

Ata duan fuqi botërore, por në një botë reale dhe të gjallë, jo të vdekur.

Dhe nga ana tjetër, kemi disa histori në të kaluarën, ku holokausti bërthamor u ndal në paragrafin e pestë dhe mendoj se Shënjt Paisios dhe dikush tjetër ia atribuoi këtë dorës së Zotit.

Zoti nuk do që ne të shkatërrohemi. Ai dëshiron që ne të takohemi. Dhe kjo luftë do të jetë një luftë purifikimi, që do të ndryshojë gjithçka.

Shënjti Paisios tha edhe një gjë tjetër, se kur të përfundojë shkatërrimi, “do të shkojmë kilometra të tëra për të gjetur një person”. Si do të bëjmë kilometra kur do të ketë radioaktivitet të fortë kudo? Fakt profetik që kundërshton bombën bërthamore. Do të na duhej të jetonim në bodrume për 200 vite! E pamundur pra!

Por, e pranoj që “qytetet europiane do të bëhen lagje të varfëra”. Por lagjet e varfra mund të bëhen edhe me bombat e armës Satan të rusëve, bomba të cilat nuk do të kenë kokë bërthamore. Këto bomba sheshojnë gjithçka atje ku bien. Prandaj, asnjë nga drejtuesit që do të përballen në mënyrë të pashmangshme me luftën, nuk do të përpiqen të hedhin armë bërthamore. Mjaftojnë armët tashmë moderne të shkatërrimit në masë.

Pra do të kemi një lloj tjetër fatkeqësie, siç është fatkeqësia ekonomike që është e afërt, rrëzimi për të cilin po flasim dhe që tashmë është gati. Së bashku me këtë, uria do të pasojë kudo, të paktën në të gjithë botën perëndimore. Dhe kapaku do i vendoset kur kjo luftë shkatërruese, do të rrafshojë këtë sistem satanik të internacionalistëve. Internacionalistët do të mposhten, jo Njerëzimi!

Njerëzimi pas rrënojave, thjesht do të kërkojë të Vërtetën përballë Krishtit. Kjo do të jetë edhe Fitorja e afërt e Krishtërimit.

Në fund të fundit, gjenocidi është pjesë e planeve të internacionalistëve. Dhe kjo është e pashmangshme, gjithsesi. Do të kemi shumë miliona të vdekur. Mëkati që ka përfshirë botën është i një dimensioni të paimagjinueshëm. Dhe kjo luftë do të jetë spastrimi që do ta afrojë njerëzimin e mbetur, më pranë Zotit.

Shpresoj t’i kem ndihmuar ata që ende nuk e kanë kuptuar se ku po shkojmë.

Pashkë, Ngjallje të bekuar të bekuar për të gjithë! Zoti le të na armatosë me forcë dhe kurajo për gjithçka që do të vijë!

Previous Story

Si do të Jetë Antikrishti?

Next Story

Medvedev: Lidhur me Përgjigjen Tonë Ndaj Ligjit Amerikan për Konfiskimin e Aseteve Ruse

Latest from Info