Njeriu Shtazë në New York Tërheq Zvarrë & Përdhunon një Grua – Video e Frikshme

/

Një burrë tërheq zvarrë një grua në qafë dhe e përdhunon në mes të rrugës. Ngjarja ka ndodhur në Bronx.

Gjërat dhe situatat që ndodhin në shoqëritë perëndimore tani kanë kaluar çdo kufi.

Një grua në New York u sulmua seksualisht nga një i panjohur i cili i hodhi një rrip në qafë dhe më pas e tërhoqi trupin e saj pa ndjenja pas një makine të parkuar, ku e përdhunoi!

Sulmi ndodhi teksa 45-vjeçarja po ecte në Bronx të Jugut.

Departamenti i Policisë së New York konfirmoi se gruaja po ecte pranë East 152nd Street dhe Third Avenue rreth orës 3 të mëngjesit, kur një burrë i panjohur iu afrua nga pas. I vendosi një rrip rreth qafës viktimës, duke e lënë atë pa ndjenja, përpara se ta sulmonte seksualisht.

Videoja e vëzhgimit tregon gruan duke kaluar pranë sulmuesit të saj, i cili kishte lidhur një leckë të bardhë rreth gjysmës së poshtme të fytyrës së tij.

Ky është Perëndimi laik, i pafe, vallaha demokracia progresiste e leftistëve. Jeta e njeriut nuk ka më vlerë në shoqërinë e sotme, ndaj dhe siguria është në nivelet më të ulta.

Dhunë, dhunë, dhunë, kjo propagandohet ngado dhe me çdo formë, kjo edukohet dhe kjo lejohet me koshiencë shtetet dhe qeverisjet.

Previous Story

Shfaqje Satanike - Simbole Satanike - Eurovision

Next Story

Agjentët Kinezë Kanë Hakuar Ministrinë Britanike të Mbrojtjes

Latest from Info