Cili është Vendi më Miqësor në Europë & në Botë?

/

Anketa tregoi se Greqia është vendi më miqësor në Europë.

Rezultati i Greqisë prej 33.71 pikë nga 40 pikë maksimale vlerësimi, e bën atë vendin e dytë më miqësor në botë dhe vendin më miqësor në të gjithë Europën.

Greqia është vendi i dytë më miqësor në botë sipas një studimi të ri global, duke përdorur Testin e Personalitetit Big 5.

Me rritjen e emigracionit në mbarë botën dhe të turizmit që po kthehet në nivelet e para pandemisë, aftësia për të bërë miq të rinj dhe për t’u ndjerë i mirëpritur është një faktor i rëndësishëm për t’u vendosur dhe për të shijuar një vend të ri.

Me këtë në mendje, Remitly testoi njerëz nga e gjithë bota për tiparin ‘marrëveshje’ të Testit të Personalitetit Big 5, një test i standardizuar i personalitetit, i njohur globalisht.

E para në listë si vendi më miqësor në botë është Afrika e Jugut, me Greqinë dhe Kroacinë të pasojnë.

Meksika është vendi më miqësor në Amerikën e Jugut, duke zënë vendin e katërt në listë, ndërsa superfuqitë si SHBA dhe Britania e Madhe renditen respektivisht në vendin e 15të dhe të 18të.

Dhjetë vendet më miqësore, si më poshtë:

Previous Story

Salvini për Makron: "Nëse Dëshiron, Le të Shkojë të Luftojë Vetë në Ukrainë!"

Next Story

Po Vijnë Vaksinat e Reja për COVID-19

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është