Tmerr në Fermë: Gjenden Mijëra Eshtra Njeriu

/

Të paktën 25 persona besohet të jenë vrarë.

Autoritetet në Indiana po punojnë për të identifikuar më shumë se 10.000 mbetje të gjetura në një fermë në Westfield, që i përkiste një vrasësi serial të dyshuar.

Mjeku ligjor Jeff Jellison njoftoi identifikimin më të fundit të rastit këtë javë, dekada pasi autoritetet filluan të rikuperonin eshtrat e njeriut nga ferma prej 18 hektarësh.

Në fermë merreshin burra dhe vriteshin.

Zbulimet e para të eshtrave në fermë u bënë në vitin 1996, pasi biznesmeni dhe babai i tre fëmijëve Herb Baumeister u zhvendos atje me familjen e tij në vitin 1988.

Në vitet e mëvonshme, Baumeister besohet se ka joshur të rinj në shtëpinë e tij dhe më pas i ka vrarë.

Gjatë kontrollit u zbuluan një kafkë, dhëmbë dhe fragmente të tjera eshtrash.

Në vitin 1994, djali i tij 15-vjeçar i shtëpisë zbuloi një kafkë njeriu në pyllin prapa shtëpisë, në të njëjtën kohë që policia filloi kërkimin për një vrasës serial.

Gruaja e Baumester, Julie, kërkoi një shpjegim nga burri i saj për gjetjet. Ai fillimisht pretendoi se duhet të kishte mbetur nga koha e babait të tij.

Herb Baumeister, biznesmen dhe baba i tre fëmijëve

Si u gjetën 10 mijë eshtra?

Julie bëri kërkesë për divorc dhe kërkoi policinë të kontrollonte pronën. Një kafkë, dhëmbë dhe fragmente të tjera kockash u zbuluan gjatë kontrollit, duke çuar përfundimisht në zbulimin e më shumë se 10.000 fragmente eshtrash të viktimave.

Policia lëshoi ​​një urdhër arresti për Baumeister, por ai iku në Ontario dhe përpara se autoritetet ta merrnin në pyetje, ai vrau veten.

Policia beson se mbetjet e gjetura në fermë përfaqësojnë të paktën 25 viktima.

Viktima e fundit e identifikuar është Jeffrey A. Jones, i zhdukur që nga viti 1993.

Deri më tani, gjithsej tre identifikime janë bërë në gjashtë muajt e fundit, ndërsa katër profile të tjera të ADN-së i janë dërguar FBI-së me shpresën për t’u identifikuar.

“Për shkak se shumë prej mbetjeve u gjetën të djegura dhe të copëtuara, ky hetim është jashtëzakonisht i vështirë, megjithatë ekipi i ekspertëve të zbatimit të ligjit dhe shënjimit po punon me rastin dhe mbetet i përkushtuar”, tha për rastin mjeku ligjor Jeff Jellison.

Policia e Shtetit të Indianës dhe zyra e mjekësisë ligjore i kërkuan gjithashtu kujtdo që njeh dikë të zhdukur nga periudha 1980-1990 të kontaktojë zyrën e mjekut.

Previous Story

Apokalipsi - Krishti Kryeprifti

Next Story

Salvini për Makron: "Nëse Dëshiron, Le të Shkojë të Luftojë Vetë në Ukrainë!"

Latest from Info