Kur u Jep Deleve ‘ID’

/

Kur u vendosën deleve numra, “teksa të gjitha delet ishin njëlloj, askush nuk mundi të kuptonte nëse ishin delet që ndryshuan numra, apo ishin numrat që ndryshuan dele”!

Kur u jepnin “atyre” ID, apo një numër.

“Një tufë shumë e madhe delesh, ku çdo dele kishte mbi kokë një numër që i ndryshonte vazhdimisht, apo që i shtohej dhe pasurohej me numra të tjerë nga pas (nipt, pin, kod, fjalëkyç, numër regjistri etj.). Por teksa delet ishin të gjitha njëlloj, askush nuk ishte në gjendje të kuptonte nëse delet kishin ndryshuar numra, apo numrat kishin ndërruar dele!” (Këtë varg mendova të shkëpus nga një libër francez, “Të gjitha emrat”, më aktual se kurrë.)

Numri i tij… i Bishës është i destinuar për “delet”…!

Previous Story

Stoltenberg: "Kina Duhet të Paguajë Çmimin për Mbështetjen e Saj Ndaj Rusisë - Duhet të Vendosen Masa!"

Next Story

Një Marrëdhënie Personale me Zotin

Latest from Info