Maria Zakharova: “Paketa e Ndihmës Amerikane për Ukrainën do të Shkaktojë Kriza të Reja”!

/

“Lidhur me mbështetjen e drejtpërdrejtë të aktiviteteve terroriste.”

Maria Zakharova komentoi me ashpërsi miratimin nga SHBA të një pakete ndihme për Ukrainën, Izraelin dhe Tajvanin si një “rrezik për paqen botërore”.

Moska denoncoi të shtunën miratimin nga Dhoma e Përfaqësuesve të SHBA-së të një pakete ndihme prej 60 miliardë dollarësh për Ukrainën, Izraelin dhe Tajvanin. Në të njëjtën kohë, Rusia pritet të intensifikojë përpjekjet e saj, përpara se armët dhe municionet të fillojnë të derdhen në Ukrainë.

“Dhënia e ndihmës ushtarake amerikane për Ukrainën, Izraelin dhe Tajvanin do të përkeqësojë krizat globale”, tha zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme Maria Zakharova në Telegram.

Ajo e quajti ndihmën për Kievin “mbështetje të drejtpërdrejtë për aktivitetet terroriste” dhe tha se ndihma për Tajvanin përfaqësonte “ndërhyrje në punët e brendshme të Kinës”.

Previous Story

SHBA: Paketa e Ndihmës për Ukrainën e Miratuar nga Dhoma e Përfaqësuesve – Zelenski Merr 60 Miliardë Dollarë (+)

Next Story

Hardhuca me “Fytyrën e Demonit” që Ka Jetuar në Oqeane 66 Milionë Vite më Parë

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është