Grupet Neonaziste në Ukrainë Rrahin Qytetarët për t’u Regjistruar në Ushtri (video)

/

Me të gjitha mënyrat, Kievi po përpiqet të gjejë ushtarë.

Zelenski mund të ketë nënshkruar ligjin e ri të rekrutimit, por duket se fuqia punëtore nuk është thjesht e vështirë për t’u gjetur, por nuk dëshiron të regjistrohet.

Ukrainasit tentojnë të ikin nga vendi ndërsa oficerët e rekrutimit tentojnë t’i sjellin me forcë në njësitë stërvitore, por janë shumë të paktë dhe nuk janë të pakta incidentet ku qytetarët djegin makinat e tyre në mbrëmje.

Kjo është arsyeja pse, edhe një herë, grupet neonaziste të Ukrainës marrin rolin e pakërkuar të mbrojtësve të regjimit, për të gjetur ushtarë edhe mes përdorimit të forcës.

Ashtu si në rastin kur dallojnë ndonjë që nuk është thirrur dhe e rrahin si shembull që të shkojë të raportojë dhe të dërgohet në vijën e parë të frontit të luftës!

Natyrisht, të njëjtën gjë bëjnë edhe njësitë zyrtare, shumë prej të cilëve kanë rekrutuar neonazistë dhe duan të mbledhin me dhunë edhe 500 mijë ushtarë që kërkon qeveria.

Në të njëjtën kohë, në bashkëpunim me Rumaninë, ukrainasit kanë fortifikuar brigjet e lumit Tisa, me tela me gjemba, i cili pavarësisht nga vrullet e ujit, është një rrugë shpëtimi për ukrainasit, që marrin arratinë nga vendi i tyre, për të mos shkuar në luftë.

Previous Story

Incidente të Egra nga Turqit në Qytete Holandeze pas Përjashtimit nga Euro 2024

Next Story

Çfarë Është Fryma e Shenjtë?

Latest from Info